3alacarta, ara per a blogs i webs

dilluns, 15 de desembre de 2008 - 09:22 enviat per: Rescat.net

Tal i com informa la web de tv3, el 3alacarta, el servei de vídeo per internet de TV3, incorpora des del passat dia 12 l'opció de difondre una bona part dels seus vídeos des d'altres webs i blogs.

Qualsevol persona pot inserir vídeos del 3alacarta al seu web o blog. Els vídeos, que continuaran allotjats al servidor del TV3, es distribueixen en "streaming". Això vol dir que l'usuari que els consulti els pot mirar però no descarregar-se'ls.

Aquesta nova funcionalitat es manifesta gràficament amb un botó més al reproductor. Quan l'usuari clica aquest botó se li desplega una capa sobre el vídeo que li permet obtenir el codi que li servirà per enllaçar el vídeo des del seu web o blog. Aquest codi també es troba a la pàgina pròpia que cada vídeo té al portal www.tv3.cat.

El codi apareixerà en molts vídeos però no en la totalitat de l'oferta del 3alacarta, ja que no sempre es disposa de tots els permisos necessaris per autoritzar la inserció del vídeo fora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Francesc Mauri, meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, ens explica com insereix un vídeo al blog d'El temps, en aquest vídeo que des de Rescat inserim per a fer ús d'aquesta nova possibilitat.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.003 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons