www.tutoricat.tk

dimecres, 08 de juny de 2005 - 00:10 enviat per: Rescat.net

Tutoricat és un web de recent creació que es dedica principalment a la traducció de programari i a la confecció de tutorials en català. I una mostra de la seva molta feina en poc temps són els elements que enllacem avui. Es tracta de tres programes o aplicacions de diferents àmbits i un tutorial que de ben segur pot resultar útil.

Començant pel programari, ja està disponible la nova barra d'eines del google, que incorpora algunes novetats com la revisió del text introduït als formularis o un traductor, a més d'altres característiques ja conegudes com el blocatge de finestres emergents. L'Ares, per la seva banda, és un programa P2P del que es destaca la velocitat i regularitat de la descàrrega. Finalment, el Foxit PDF Reader és com el seu nom indica un lector PDF dissenyat perquè aquesta tasca es pugui realitzar fàcilment i sense les esperes d'altres lectors com el d'Adobe.

Pel que fa al tutorial esmentat, es tracta d'un manual de traducció de programes, que se centra sobretot en l'ús del Resource Hacker com a eina per aconseguir aquesta finalitat.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.011 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons