dissabte, 18 de juny de 2005 - 12:48 enviat per: kove

Des de "La Bona Teca", a part de traduïr i desenvolupar un versió del phpBB plus en català per ser lliurament distribuida, volem fer un recull amb tots els restaurants que existeixen als Països Catalans, i a la resta del mòn. La intenció es poder dispossar d'una guia més completa sobre cultura gastrònomica en la nostra llengua, destacant aspectes com la qualitat de la cuina, el tracte, el accessos per a discapacitats, si la nostra llengua està present a la carta, etc.

La Bona Teca és un projecte personal, que ens suposa molt de temps i esforç, que invertim amb l'objectiu de oferir a la comunitat internauta una nova eina, el phpbb Plus, en llengua catalana de forma totalment lliure i gratuita. A més, i amb la intenció de mostrar totes les possibilitats que aquest sistema ofereix, hem creat un portal-fòrum que a part de servir de nexe d'unió en el projecte de traducció i desenvolupament, desitgem que pugui arribar a ser una eina d'utilitat per a tots els amants de la gastronomia.

Us demanen la vostra ajuda i col·laboració per fer cada dia més gran aquesta guia de restaurants i cultura gastronòmica. Desgraciadament, no podem visitar restaurants de tota la nació, i es per això que us demanem que ens ajudeu a completar la llista de restaurants amb els establiments que tingueu a la vostra ciutat, vila o comarca. Especialment a les zones del País Valencià i les Illes, ja que l'equip responsable de la web ens trobem al principat, i ens resulta més difícil trobar informació sobre aquestes zones.

Esperem i desitjem que cada cop més, aquest projecte us sigui d'utilitat, i us engresqui.

Gràcies a tots i totes per la vostra atenció i col·laboració.


Equip de LaBonateca.com


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.008 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons