Novetats estiuenques

dimecres, 10 de agost de 2005 - 00:47 enviat per: Rescat.net

Tot i la poca activitat en matèria de novetats darrerament, s'han afegit dues aplicacions més a Rescat.net. La primera, certament esperada, és la recent traducció de l'Nvu per part de Softcatalà, que ens porta a la nostra llengua aquest sistema complet d'edició de pàgines web amb el qual en podrem crear de forma fàcil i sobretot ràpida, com si treballessim simplement en un document normal. Una altra bona feina de Softcatalà que es fa mereixedora del Premi Nacional de Cultura amb què recentment ha estat guardonada.

L'altra aplicació és un client compatible amb Bittorrent anomenat BitComet, que té versió en català. Amb ell, podreu millorar les velocitats de transferències i obtenir-ne un rendiment més elevat.

D'altra banda si aquest estiu voleu col·laborar amb Rescat.net recordem que estem desenvolupant la traducció de la documentació del php, entre d'altres. I deixant de banda la traducció, ens podeu ajudar també de més maneres.

Finalment, si el que teniu a l'estiu són problemes, podeu trobar l'ajuda que necessiteu al web d'encara recent creació Ajuda en català, on podreu consultar o respondre dubtes sobre tots els àmbits de la informàtica en la vostra llengua.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.007 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons