dilluns, 23 de gener de 2006 - 12:02 enviat per: Rescat.net

Fes-Ho-Cat presenta la traducció al català de la nova versió del programa de telefonia IP Skype, 2.0.0.73.

Des d'avui mateix, ja es pot descarregar de la web de Fes-Ho-Cat, la recent traducció de l'última versió de l'Skype. Aquesta, que ja és la tercera versió traduida per l'equip del directori català, ja incorpora opcions de videotrucada.

L'Skype, el programa de telefonia IP que ha revolucionat el món de les telecomunicacions per internet, ara en mans de l'empresa eBay, és un dels grans actors en la lluïta oberta per a la conquesta de la comunicació dels internautes. Google, Microsoft i Yahoo en són els principals contrincants.

Amb aquesta darrera versió, l'Skype presenta les seves credencials amb la incorporació de videotrucades, així com millores en la seva usabilitat. Millores en la qualitat del so, organització dels contactes en grups, redirecció de trucades a fixes o mòbils, i d'altres opcions menys importants però força útils com la visualització de l'hora local dels contactes.

Fes-Ho-Cat, és un projecte de directori local de qualitat, que intenta prioritzar els continguts de qualitat de la xarxa catalana, en front dels grans cercadors o directoris globals. Segons dades extretes d'Alexa, aquest ja s'ha
convertit en el segon directori més popular en català, per darrera de Cercat.com.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons