Superem els 200

dissabte, 11 de febrer de 2006 - 17:41 enviat per: Rescat.net

A Rescat.net sobrepassem el llindar dels 200 elements en català. Els elements afegits més recentment i que per tant ostenten aquest mèrit són dues aplicacions web i un document sobre edició de vídeo digital.

Joomla! és, bàsicament, el nou nom que té el popular gestor de continguts Mambo. S'han mudat al nou projecte la totalitat dels desenvolupadors principals de Mambo així com gran part de la seva comunitat d'usuaris. També en català, s'ha creat la web Joomla! en català, per tal de presentar les traduccions d'aquesta aplicació i posar en contacte els seus usuaris per resoldre problemes i dubtes. I és que amb el Joomla!, crear un web es converteix pràcticament en qüestió de decidir-ne els continguts.

Per la seva banda, també afegim el Tikiwiki, un altre sistema de gestió de continguts però en aquesta ocasió més orientat a la participació col·laborativa de diferents usuaris de forma ràpida i interactiva, simplement utilitzant el navegador.

Finalment, edició de vídeo digital és un document convertit en format web que explica què és, en què es fonamenta i què requereix aquest mode actual d'edició de vídeo. Inclou també una explicació de quins són els components més rellevants de l'ordinador per a poder realitzar-la, adaptada al mercat d'avui en dia.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.009 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons