Calendaris

dilluns, 03 d'abril de 2006 - 23:16 enviat per: Rescat.net

El Jscalendar és, com el seu nom indica, un calendari, que es pot posar tant en una finestra emergent com incrustada en una pàgina web. La seva utilitat és la de poder escollir amb facilitat i comoditat una data.

El WebCalendar, per la seva banda és una aplicació PHP que tant pot servir per mantenir un calendari o agenda per a un usuari com per a tot un grup d'usuaris (públicament o en una intranet). També es pot configurar com una agenda d'actes i permet enviar notificacions per correu als participants d'un acte. O convertir-lo en un calendari visible per als visitants.

No és un calendari, sinó un altre gestor de continguts. El Plone és una aplicació potent i flexible, ideal tant com a servidor intranet com extranet, com a sistema de publicació de documents, com a portal o com a eina col·lectiva per a grups per a treballar entre persones separades físicament.

En un altre ordre de coses, recentment ha sortit una nova versió del Google Talk, el programa de missatgeria de Google, i també la seva traducció. La podeu trobar, com sempre, a http://www.googleparla.tk/.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.009 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons