Rescat.net <-> Recursos.cat

diumenge, 11 de juny de 2006 - 00:10 enviat per: Rescat.net

Des de fa ja prop d'un mes es pot accedir a Rescat.net des d'una segona adreça, www.recursos.cat. D'aquesta manera ens afegim a la promoció i implantació d'aquest domini, dedicat a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet.

Els continguts accessibles mitjançant rescat.net i recursos.cat són els mateixos, representa simplement una via més d'accés. El domini rescat.net es mantindrà igualment, i continuarà essent el nom principal del web.

El motiu de la tardança en l'anunci del nou domini està relacionat amb el fet que aquest nou nom sigui recursos.cat i no rescat.cat. Aquest últim fou reservat per la Generalitat de Catalunya en el registre en massa que va efectuar durant la campanya sunrise del domini .cat. Després de constatar que ni la Fundació ni la Generalitat tenen en ment arribar a algun tipus de solució que permeti a rescat.net gaudir d'aquest domini, el que serà doncs accessible és recursos.cat, que és probablement el que més s'adiu a la idiosincràsia d'aquest web.

Esperem almenys que la Generalitat faci algun ús del domini rescat.cat, ja que en l'actualitat continua sense dirigir-se a cap lloc. Recordem que l'Administració va dedicar aproximadament 120.000 euros de fons públics a l'adquisició de dominis .cat, un nombre indeterminat dels quals continuen a dia d'avui sense cap ús.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons