dilluns, 29 de setembre de 2008 - 08:05 enviat per: Rescat.net

Softcatalà va presentar divendres la traducció al català de la versió 0.9 del Sunbird i el Lightning, i la 2.24 de l'entorn d'escriptori GNOME. El Sunbird és un gestor de calendaris i agenda electrònica molt fàcil de fer servir, que es pot utilitzar tant a la vida laboral com personal. Disposa de totes les eines habituals per organitzar-se el temps: un gestor de calendaris, una llista de tasques i un sistema d'alarmes que avisen quan s'acosta un moment determinat, com pot ser un aniversari o una cita.

D'altra banda, el Lightning és una adaptació del Sunbird que s'integra amb el popular gestor de correu Thunderbird 2.0 com a extensió. D'aquesta manera es poden enviar i rebre missatges d'invitació per a cites. Tant el Sunbird com el Lightning poden comunicar-se amb el Google Calendar, això permet sumar la potència del calendari col·laboratiu de Google amb la simplicitat del Sunbird.

Finalment, la nova versió del GNOME, el conegut entorn d'escriptori Unix, incorpora un client nou de missatgeria instantània, l'addició de la navegació per pestanyes en el gestor de fitxers o els nous controls de resolució de la pantalla i de gestió de múltiples monitors com algunes de les seves principals novetats.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de Softcatalà.


Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest article.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons