El vostre navegador no està configurat per navegar en català

Què significa? En la navegació web, de cada dia més, els portals utilitzen la configuració d'idioma del navegador per mostrar el contingut en un idioma o en un altre. L'ordre d'aquests idiomes també influeix en la preferència. Així doncs, si un web que visiteu disposa d'una versió en català, no la veureu.

Com canviar-ho?

  • Internet Explorer: Aneu a Eines -> Opcions d'Internet (o l'equivalent, depenent de l'idioma en què tingueu el navegador). A la pestanya "General", veureu, cap al final de la finestra de diàleg, un botó que diu "Llenguës...". Cliqueu-hi i cerqueu el català. Aneu prement la tecla per pujar cap amunt l'element fins que estigui en la posició que desitgeu, normalment la primera. Premeu "D'acord" per tal de desar els canvis i ja navegareu principalment en català.

  • Mozilla Firefox: Aneu a Eines -> Opcions... A la pestanya "Contingut", veureu, al final de la finestra de diàleg, una secció que diu "Llenguës...", amb un botó que diu 'Trieu...'. Cliqueu-hi i cerqueu el català. Aneu prement la tecla per pujar cap amunt l'element fins que estigui en la posició que desitgeu, normalment la primera. Premeu "D'acord" per tal de desar els canvis i ja navegareu principalment en català.

Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.004 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons