Bàrbar! no es diu intentona sinó provatura, temptativa
Intentona fletxa Provatura, temptativa

De xats i visors

divendres, 01 d'abril de 2005 - 00:24 enviat per: Rescat.net

Afegim tres programes més a la base de dades: Per començar, el GSview, que us permetrà, si compteu prèviament amb el Ghostscript, també enllaçat, de visualitzar fitxers en format Postscript.

D'altra banda, afegim la traducció de l'IRcap 8 en la seva versió beta. L'IRcap us servirà per complementar el programa referència en IRC, el mIRC, amb noves funcions i més possibilitats.

Llegiu-ne més... (111 caràcters més)

dimarts, 29 de març de 2005 - 23:28 enviat per: Rescat.net

El portal subCAT va néixer el passat desembre amb la intenció d'agrupar tots els subtítols en català escampats per la xarxa, així com promocionar-ne la seva creació per tal de construir una important subtitoleca en la nostra llengua.

En només tres mesos, doncs, aquest projecte ha assolit els 100 subtítols, de pel·lícules d'arreu del món i de tots els temps, gràcies a la quantitat de traductors que s'han disposat a col·laborar amb la nostra iniciativa. El projecte s'ha anat construint i polint durant aquests mesos: entre les millores hi podem trobar la instal·lació d'un fòrum, la renovació de la imatge gràfica, la configuració d'un cercador de subtítols, o la reestructuració del web.

Llegiu-ne més... (180 caràcters més)

Canvis de nom massius?

diumenge, 27 de març de 2005 - 03:54 enviat per: Rescat.net

El programa de Rescat.net per aquesta Setmana Santa es diu Flexible Renamer, i fa honor al seu nom. Us permetrà tornar a anomenar fitxers o carpetes de forma fàcil i ràpida. Podeu utilitzar tot tipus de patrons, comodins o expressions regulars, o posar un nom segons la informació de l'etiqueta del fitxer. També serveix per a canviar atributs o per a crear nous objectes numerats. Útil sobretot per aquelles situacions on voleu canviar noms de ...(més)

Llegiu-ne més... (253 caràcters més)

Noves aplicacions d'Internet

diumenge, 27 de març de 2005 - 03:43 enviat per: Rescat.net

Després d'alguns dies de pausa, afegim dues aplicacions que de ben segur poden resultar força útils per diferents tipus de navegants. La primera, anomenada Bukster, permet escanejar un lloc web i descarregar allò que ens pugui interessar, estalviant així temps i dedicació. La segona, l'eXeem en versió lite (és a dir, sense programes amagats de cap tipus) és un programa del tipus igual a igual que funciona com el BitTorrent però millorant-lo, ja que elimina la necessitat del "tracker". Aquests dos programes han estat traduïts per en Txus.

Llegiu-ne més...

dilluns, 14 de març de 2005 - 23:00 enviat per: Rescat.net

Més programari. Per començar, la traducció d'un dels programes més d'actualitat darrerament, l'Skype. Aquest és un client de missatgeria que no només permet comunicar-se com de costum mitjançant text, sinó que permet trucar gratuïtament a altres usuaris, i, mitjançant pagament, a gairebé qualsevol telèfon del món. Ha estat traduït per Fes-Ho-Cat

De gravació de CD i relacionats també enllacem el (més)

Llegiu-ne més... (146 caràcters més)

divendres, 11 de març de 2005 - 00:35 enviat per: Rescat.net

Un parell més de programes afegits: d'una banda, un compressor, el 7-zip, amb compatibilitat en diferents sistemes operatius i un bon grau de compressió. De l'altra, un altre programa relacionat amb la gravació CD/DVD, l'UltraISO, amb el qual podrem manejar i fer tot tipus d'accions amb aquest tipus de fitxer imatge.

La traducció del 7-zip ha estat realitzada per Josep Casals, mentre ...(més)

Llegiu-ne més... (85 caràcters més)

dimecres, 09 de març de 2005 - 17:49 enviat per: Rescat.net

De l'associació "La Vida En Català" afegim dos nous jocs a la base de dades. Es tracta de l'Star Wars Racer i de l'Star Wars Battle for Naboo, situats en l'episodi primer d'aquesta coneguda saga de pel·lícules que ha generat força jocs. El Racer és un joc de curses, mentre que l'altre també incorpora naus però es mescla amb el gènere d'acció.

Llegiu-ne més... (235 caràcters més)

De sistemes operatius

divendres, 25 de febrer de 2005 - 13:53 enviat per: Rescat.net

Afegim a Rescat.net un projecte de traducció de programari de ja fa un temps, la localització del sistema operatiu BeOS. Aquest va començar a ésser desenvolupat a principis dels 90 per Be Inc., i incloia algunes característiques i orientacions multimedia interessants. L'empresa va ser adquirida per Palm, que va decidir no continuar el desenvolupament del sistema, però des de llavors han nascut diversos projectes per mantenir-lo al dia, entre ells el projecte OpenBeOs, destinat a reproduïr-lo com a programari obert.

La traducció fou realitzada per Marc Tarruella.

Llegiu-ne més...

divendres, 25 de febrer de 2005 - 11:11 enviat per: Rescat.net

Quatre llançaments més d'Animelliure fansub. Es tracta dels tres primers capítols del manga Minori no Hibi i dels 16 del manga de Buzzer Beater, l'anime del qual també està en curs.

Pel que fa a l'anime, enllacem el primer capítol de Mahou Sensei Negima, i els set primers d'una divertida mini-sèrie, Pugyuru

Llegiu-ne més...

Novetats Animelliure

dimarts, 22 de febrer de 2005 - 00:11 enviat per: Rescat.net

Dos nous llançaments d'Animelliure fansub. Afegim la referència dels primers 6 capítols de la sèrie Naruto i del primer de Buzzer Beater. Naruto narra les aventures d'un jove ninja, i és una sèrie d'èxit reconegut. Pel que fa a Buzzer Beater, tracta el tema del bàsquet, recurrent en l'autor, el mateix d'"Slam Dunk", des d'una òptica més futurista.

Llegiu-ne més...

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Els més populars
ATCalc10.0
BeOS9.6
Flexible Renamer9.5
adrimFAC9.5
Guitar Pro9.4
Els més visitats
217722
MSN Messenger 7.597169
MSN Messenger 784582
Ad-Aware SE70427
68584
El vostre navegador no té configurat el català com idioma. Si el voleu posar, cliqueu aquí
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons