Skype

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Skype (http://www.skype.com/)
Traducció: Tradu-cat (http://tradu.feshocat.cat/)
Valoració: 7.10 → 
   
Descàrregues: 1594
L'Skype és la nova revolució en comunicació a través de la xarxa. Dels mateixos creadors del KaZaa, aquest programa incorpora la possibilitat de fer trucades a gairebé tot el món, a més d'altres opcions de missatgeria instantànea. Les trucades poden ser a ordinadors, a un altre usuari d'Skype, cas en el qual són gratuïtes, o bé a telèfons fixes o mòbils, cas en què s'han de pagar, però a preus no massa elevats. Així, amb aquest servei, anomenat SkypeOut, és possible trucar a molts països inclòs el nostre per tan sols 1,7 cèntims d'euro el minut. Aquestes destinacions inclouen, entre d'altres, Alemanya, Argentina (Buenos Aires), Austràlia, Canadà, França, Itàlia, Espanya, Mèxic (Ciutat de Mèxic, Monterrey), Portugal o els EUA. Les trucades a mòbils d'operadors estatals costen uns 24 cèntims el minut (l'IVA es paga a part quan es carreguen diners, com a les targetes prepagament de mòbils).

Aquest tipus de telefonia (VoIP) sembla que té un bon futur, ja que ja existeixen alguns models de telèfons com els habituals per realitzar trucades a través de l'ordinador, i sembla que aviat es podrien regular els números d'aquests tipus de telèfons.

Per traduir el programa, un cop descarregat i instal·lat, descarregueu el pedaç en català i seleccioneu-lo mitjançant l'opció:
"Tools -> Select Language -> Load User define language". La traducció, feta originalment per David Valls, actualment la manté fes-ho-cat a través d'una llista de softcatalà: skype@softcatala.net.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.018 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons