Ara Autotrad

Ets aquí: Inici » Programari » De prova » Llengua

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Ara Autotrad (http://www.ara-autotrad.com)
Traducció: Ara Autotrad (http://www.ara-autotrad.com)
Valoració: 6.29 → 
   
Descàrregues: 579
Ara Autotrad, actualment en la versió 2.0, és un programa de traducció automàtica català-castellà. El programa Ara està dissenyat per aconseguir traduccions de gran qualitat amb la màxima comoditat per a l'usuari, en les dues direccions idiomàtiques.

La traducció es fa de forma totalment automàtica. Un cop finalitzat el procés de traducció, el programa presenta a l'operador marcades les qüestions que no han pogut ser resoltes automàticament, ja sigui perquè es tracti d'una paraula que no ha estat reconeguda en la base de dades del programa, o bé perquè es tracti d'una paraula polisèmica, que requereixi una traducció distinta segons quin sigui el context concret en què aparegui. Però, sigui quin sigui el tipus de paraula, pot escriure directament sobre el text fent les modificacions que consideri pertinents, o bé pot fer un doble clic sobre la paraula marcada, a fi que emergeixi una finestra amb informació d'ajuda que li permeti escollir la solució més adient.

Podreu obrir documents de Word 97, Word 2000 i Word XP, respectant-ne totalment el format. I obre també, a més a més, sense cap problema, documents amb format RTF, TXT o HTM. A més, incorpora un processador de texts que permet satisfer bona part de les necessitats d’edició de texts.
Funciona en pràcticament qualsevol versió de Windows i té uns requeriments tècnics força assequibles.

La versió que es pot descarregar és una demostració, que no permet desar els canvis i que té una duració màxima de 30 dies.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta

Recursos relacionats:

Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons