Quintessential Player

Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » So

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Quinnware (http://www.quinnware.com/)
Traducció: Dj U@P
Valoració: 7.71 → 
   
Descàrregues: 872
El Quintessential Player és un reproductor compacte, lleuger, ràpid, ampliable i personalitzable. Amb la rapidesa del Winamp 2 però amb més funcions que el 5, aquest programa proporciona una bona experiència en la reproducció que segurament no us deixarà indiferents.

El programa ja té des de fa un temps un pedaç per traduir-lo al català, del localitzador esmentat. Rescat.net ha adaptat aquesta traducció per fer-la més propera als criteris de Softcatalà i l'ha ampliat amb la traducció de diversos connectors.

Connectors d'interès:
  • Enhancer 0.17 - És un connector de millora del so que farà que la música soni molt millor. Per instal·lar-lo, descarregueu aquest fitxer, instal·leu-lo posant com a carpeta la del Quintessential, inicieu el programa i una cançó i aneu a Preferències>Connectors>DSP (millora del so), i marqueu la casella de l'Enhancer. Un cop fet, cliqueu a Configura>Presets>Pop (o el que vulgueu) Load>OK, i notareu immediatament la millora del so.

  • MSN 7 - "el que estic escoltant" - Aquest connector us permetrà, si feu servir el MSN 7, de mostrar automàticament als vostres contactes el tema que està sonant en un precís moment. El podeu descarregar prement aquí. instal·leu-lo i després activeu-lo marcant la seva casella a Connectors>General, dins l'apartat de Preferències.


Instal·lació del pedaç de l'idioma català:

- Descarregueu l'instal·lador mitjançant l'enllaç de "Descarrega la traducció". Tanqueu el Quintessential si el teniu obert i seguiu el procés d'instal·lació.

- Obriu el Quintessential, aneu a Preferences > Languages i trieu el català.

La darrera versió del muntatge de l'instal·lador és la 1.2 (07.09.2004). És recomanable que si disposeu d'una versió prèvia descarregueu la darrera ja que hi poden haver canvis en la traducció o la inclusió de més connectors traduits.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Recursos relacionats:

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons