Snøfrix

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Conrad Newton (http://www.skolelinux.org/~conrad/snofrix/html/ca/programs.html)
Traducció: No registrat
Valoració: 6.00 → 
   
Descàrregues: 576
Snøfrix és una nova distribució Linux basada en Knoppix, per tant en forma de live-cd. Això significa que si la descarregueu i graveu en un cd podreu fer-la servir sense necessitat d'instal·lar-la al disc dur ni tocar res del Windows.

Es tracta d'una distribució d'origen noruec enfocada al món educatiu. Per aquest motiu, podreu trobar programes com el gcompris, que incorpora un gran nombre d'activitats i jocs per als més petits, així com el Celestia (per veure les estrelles en 3D) o el TuxTyping per aprendre mecanografia, entre força d'altres. També incorpora aplicacions més usuals de tots els àmbits, com ara jocs, navegadors, programes de missatgeria o multimèdia.

Finalment cal remarcar que l'autoconfiguració es realitza generalment sense problemes i ràpidament, obtenint doncs en resum una interessant distribució. En podeu trobar més informació, un llistat més exhaustiu del programari inclòs, així com instruccions d'instal·lació, en aquest article.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta

Recursos relacionats:

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.014 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons