Nvu

Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Gestió

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Linspire, Inc (http://www.nvu.com)
Traducció: Softcatalà (http://www.softcatala.org)
Valoració: 8.20 → 
   
Descàrregues: 516
L'Nvu és un sistema complet de creació web que us permetrà crear de forma senzilla les vostres pròpies pàgines web, sense necessitat de saber res de programació i amb la facilitat de veure la pàgina web tal com quedarà. Basat originalment en el Mozilla Composer, és l'alternativa esperada als programes més coneguts d'edició web, el Frontpage i el Dreamweaver, ja que és gratuït, de codi obert i en català.

Està dissenyat per ser extremadament fàcil d'utilitzar i permetre aconseguir resultats professionals sense necessitat de ser un expert en HTML, però també per a aquests usuaris és un bon programa ja que permet intercanviar ràpidament entre el mode gràfic i el de codi. En definitiva, és ideal per aquell qui vol crear ràpidament pàgines web.

Originalment pensat per a Linux, en disposa de versions per a diverses distribucions, que podeu trobar al seu lloc web, però també es pot descarregar per a Mac i Windows (que és la versió enllaçada directament).

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons