Outpost Firewall

Ets aquí: Inici » Programari » De prova » Internet

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Agnitum (http://www.agnitum.com/products/outpost/index.php)
Traducció: Ferran Rius
Valoració: 5.00 → 
   
Descàrregues: 498
El tallafocs Outpost d'Agnitum us proporciona defensa contra intents d'infiltrar-se al vostre ordinador. Aquest programa detectarà i bloquejarà atacs de pirates, protegirà la privacitat del vostre ordinador i controlarà l'accés a Internet per part de les aplicacions, és a dir les feines de tot tallafocs. A més, podreu configurar-lo per suprimir finestres emergents i així augmentar la velocitat de navegació, entre d'altres possibilitats. La versió de prova us permetrà fer servir el programa durant 30 dies.

Nota: Aquesta traducció només serveix per la versió 2.0, si la vostra versió del tallafocs és superior no funcionarà. Podeu descarregar la versió 2.0 prement a la descàrrega de l'original. La descàrrega de la traducció us proporcionarà un instal·lador pel pedaç en català.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

Magnífic!
per jfontich el divendres, 14 d'octubre de 2005 - 01:31
Aquest tallafoc és el que tinc instal·lat de de fa un parell d'anys a W98 i WXp i és molt bo. Monitoritzeu les sortides i les entrades quan esteu navegant i al·lucinareu de tot el transit. Podeu bloquejar llocs, publicitat, veure com s'efectuen les transferències de dades, amb qui i aquina velocitat... és molt complert. M'agradaria alguna cosa així en GNU/Linux...

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.013 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons