Alcohol 120%

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Alcohol Software (http://www.alcohol-soft.com)
Traducció: Alcohol Software (http://www.alcohol-soft.com)
Valoració: 6.45 → 
   
Descàrregues: 1400
L'Alcohol 120% és un programa de gravació de cds amb múltiples funcions interessants, ja que combina les possibilitats de gravació CD i DVD amb la característica d'emulació.

L'Alcohol 120% pot crear fins a 31 unitats virtuals CD/DVD-ROM, permetent a l'usuari executar els discs sense necessitat de tenir l'original introduït en una unitat física. Això suposa que podem fer servir els CD o DVD sense necessitat de cercar-los, obrir la unitat i introduïr-los, i a més, la velocitat a la qual els podrem fer servir és 200 vegades la d'algunes unitats lectores. A banda d'això, permet la còpia de CDs i DVDs a CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM / DVD+RW.

També és una solució útil si disposeu d'un fitxer imatge i no sabeu amb quin programa gravar-lo. L'Alcohol 120% suporta la majoria de formats actuals, deixant de banda que podreu fer servir la imatge sense necessitat de gravar un CD per les possibilitats d'emulació descrites.

L'Alcohol 120% pot ésser evaluat durant 30 dies sense cap limitació en les capacitats excepte la limitació del nombre d'unitats virtuals disponibles.

El català s'inclou en el mateix paquet de l'instal·lador. Per configuar-lo, un cop instal·lat, aneu a View->Language i seleccioneu-lo de la llista.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.013 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons