Tzar

Ets aquí: Inici » Entreteniment » Jocs

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: FX Interactive (http://www.fxinteractive.com/p004/p004.htm)
Traducció: Joan Massanes
Valoració: 7.93 → 
   
Descàrregues: 478
El Tzar és un joc de l'estil Age of Empires, on has d'anar creant la teva civilització i lluitar contra enemics. En les campanyes has d'anar resolent una sèrie d'objectius i se't van afegint problemes suplementaris, de manera que un cop aconseguits aquests objectius de l'escenari passes al següent en el mode campanya.

De moment no he pogut traduir el joc en si, però el que he pogut traduir amb l'editor de campanyes són aquestes dues campanyes. Prement el botó de descarregar l'original podreu baixar-vos la campanya "El Poder de la Corona", mentre que al de la traducció trobareu l'"Imperi de Gengis Khan".

El que he traduït són els diàlegs dels personatges i les instruccions i objectius de cada escenari de les dues campanyes. La traducció la vaig fer per a jugar-hi jo però potser pot interessar a algú més tot i que és un joc que ja té alguns anys. Els fitxers s'han de posar a la carpeta "Campaign" dins del directori on s'hagi instal·lat "Tzar". Així per exemple podria ser c:\Fitxers de programa\Tzar\Campaign.


Com a resum podriem dir que Tzar és un joc d'estratègia en temps real, on s'ha de fer avançar la pròpia civilització en els camps econòmic i militar per sobre de les altres.

Per això cal augmentar la població de treballadors per aconseguir recursos (fusta, or, pedra, cultius, ramaderia i pesca) amb els quals construir edificis (quarters, armeria, ferreria, torres de vigia, muralles, ports, ...).

En aquests edificis es poden millorar les unitats i el seu armament descobrint tecnologies i també construir vaixells o màquines de guerra (balistes, catapultes...); i en els quarters generar tot tipus d'unitats militars (llancers, arquers, cavallers, macers...) que serviran després per organitzar els batallons militars.

El joc (que pot ser multijugador en xarxa) pot funcionar en forma de batalla d'un contra els altres (humans o virtuals), o en forma de campanya on s'ha de superar un seguit de missions consecutives (seguint el fil d'una història) en les quals es pot haver de destruir el castell enemic, defensar una posició, dominar un territori, guanyar una batalla naval ...


Us adjunto alguns links interessants de la pàgina oficial per a que us en feu una mica més la idea.

Unitats de la Civilització Europea
http://www.fxplanet.com/p004/especial/tzuniteu.htm

Edificis de la civilització Europea
http://www.fxplanet.com/p004/especial/tzedifeu.htm

Tecnologies
http://www.fxplanet.com/p004/especial/tztecest.htm

Sistema de Joc
http://www.fxplanet.com/p004/especial/tzsisjue.htm
http://www.fxplanet.com/p004/especial/tzindex.htm

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

la cullera
per profesora de gimanstica el dimecres, 28 de desembre de 2005 - 09:23
FEU LA CULLERA!!!! HEEEE

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.009 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons