Avant Browser

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Avant Force (http://www.avantbrowser.com/)
Traducció: Pau Bosch i Crespo
Valoració: 9.00 → 
   
Descàrregues: 224
L'Avant Browser és un sorprenent navegador amb característiques força interessants. Permet la navegació amb pestanyes, tal com fa el Firefox i a diferència de l'Internet Explorer. Però també disposa de funcions de protecció de la intimitat o d'una seguretat mai vistes en el navegador IE.

Comparteix amb d'altres navegadors avançats característiques com un lector RSS/ATOM integrat, un cercador incorporat personalitzable (que ens permetrà usar els nostres cercadors preferits amb més rapidesa) o un bloquejador de finestres emergents. Finalment, també és fàcilment personalitzable, ja que hi ha disponible a la mateixa web del navegador una aplicació per crear aparences al nostre gust. En definitiva, un programa que es mereix una oportunitat.

El programa, un cop instal·lat, ens permetrà seleccionar el català, o fins i tot el detectarà automàticament si és l'idioma del Windows, que és l'únic sistema operatiu amb què funciona.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

Una sorpresa agradable
per Bernat el dimarts, 29 de novembre de 2005 - 21:56
No el coneixia i l'acabo de provar, i m'ha sorprès positivament, no està malament. Llàstima que només tingui versió per Windows.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons