Sons per al Messenger Plus!

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Jordi
Traducció: Jordi (http://www.amiboshi.net/)
Valoració: 7.93 → 
   
Descàrregues: 1456
En exclusiva per al Rescat, un parell de paquets de sons en català per al Messenger plus, un afegit al Messenger que permet, entre d'altres, enviar sons.

Al primer paquet hi trobareu bàsicament sons extrets de sèries d'anime, la majoria força divertits o, si més no, curiosos. El segon paquet conté sons d'allò més diversos, des de Jordi Pujol fins a riures (riures, no obstant, catalans), passant per locutors de ràdio dissortats.

Per instal·lar-los, aneu a la Biblioteca de sons (accessible des del menú Plus de la finestra principal del Messenger), tot seguit cliqueu a "Afegir sons" i, finalment, seleccioneu l'opció "Importa els sons d'un paquet de sons existent". Així de senzill, així de fàcil, apte per a tothom.

Haig d'advertir-vos que alguns d'aquests sons tenen faltes ortogràfiques al nom. Ho vaig revisar, però ves, me'n van passar alguns per alt.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.005 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons