Quick Menu Builder

Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Utilitats

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Matthieu Godon (http://www.quickmenubuilder.com)
Traducció: Pau Bosch i Crespo
Valoració: 6.00 → 
   
Descàrregues: 656
El Quick Menu Builder us permet crear menús executables de forma personalitzada. El menú es compila dins un sol fitxer executable i funciona en totes les versions de Windows. El menú pot servir per exemple des de per autoarrancar un CD fins a fer d'interfície d'un recull de fotografies o vídeos. Simplement depén de les nostres necessitats. La característica principal d'aquest programa és que permet crear un menú de forma ràpida i molt senzilla, sense cap tipus de requeriment de coneixement de llenguatges o eines de programació. Els resultats, per la seva banda, a mesura que es va coneixent el programa, poden arribar a ser realment professionals. La interfície d'usuari del programa és molt intuïtiva i permet anar creant el menú a través de diferents passos. Segons el nivell de personalització que posem a cada pas, podem trigar pocs minuts a fer un menú, o una estona més llarga.

Els menús es creen com a una imatge a la qual determinem certes àrees com a botons. Cada botó pot tenir una acció determinada, des de tancar el mateix menú fins a executar un programa, obrir una carpeta... El programa suporta imatges GIF, vídeos i fitxers Flash.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.011 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons