MSN Messenger 7.5

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Microsoft (http://www.msn.com)
Traducció: Tutoricat (http://tutoricat.rescat.net)
Valoració: 7.47 → 
   
Descàrregues: 8456
El MSN Messenger 7.5 és la nova versió del famós missatger de Microsoft, que conté les funcions bàsiques que en tenien totes les altres versions (parlar amb altres contactes, varies opcions d’organització de contactes, fàcil manera d’afegir contactes…), però a part d’això té les novetats: es poden posar emoticones animades, ganyotes (animacions flash que es presenten davant la conversa del contacte que les rep), i els brunzits, que fan tremolar la pantalla del contacte a qui li envies, i a diferència del MSN 7, té un inici diferent i formes diferents de comunicació.

Si premeu a "descàrrega de la traducció" podreu baixar-vos el pedaç, que incorpora un instal·lador per tal de facilitar la feina.

Existeix una altra versió alternativa de la traducció del Messenger 7.5, feta per xmetralla. Si voleu descarregar-vos-la, podeu fer-ho des del web Ajuda en català.

ATENCIÓ: Microsoft ja no deixa descarregar aquesta versió del Messenger. La nova versió la podeu trobar aquí: Windows Live Messenger.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.013 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons