Nucleus CMS

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: The Nucleus Group (http://www.nucleuscms.org)
Traducció: Roger Pau Monné (http://www.royger.org)
Valoració: 5.00 → 
   
Descàrregues: 604
El Nucleus permet portar un o més blocs o llocs de notícies. A més a més permet diversos autors amb diferents permisos per a cada bloc, i combinar els continguts de diversos d'ells en una sola pàgina.

Disposa de la majoria de funcions que es poden voler en un bloc, com la possibilitat de definir categories, sistema de comentaris i fins i tot de karma. A més, té també un sistema de control de publicació, per a poder escriure esbossos i deixar-los reposar abans de publicar-los, o bé indicar que es publiquin en una data concreta. També disposa d'un sistema d'arxivament automàtic i de possibilitat de fer cerques. I per últim, afegir el suport RSS i Atom que incorpora.

Pel que fa a l'aparença, és totalment canviable a través de plantilles i fitxers CSS. A banda de les funcionalitats ja exposades, si es té alguna necessitat d'una utilitat concreta, és molt possible que es trobi disponible en forma de connector (plugin). Com a exemple d'aquests es pot esmentar un editor WYSIWYG, estadístiques o enquestes.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.013 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons