Plone

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Plone Foundation (http://plone.org/)
Traducció: Ernest Frigola, Albert Lombarte (http://www.bogomips.net/plonecat/)
Valoració: 7.00 → 
   
Descàrregues: 856
El Plone és un altre CMS o gestor de continguts. Tal com indica la seva web, es tracta d'una aplicació potent i flexible, ideal tant com a servidor intranet com extranet, com a sistema de publicació de documents, com a portal o com a eina col·lectiva per a grups per a treballar entre persones separades físicament.

A més a més, és fàcil d'usar, ja que ha estat curosament dissenyat per a que sigui fàcil i atractiu afegir o actualitzar el contingut. Instal·lar-lo tampoc serà un problema, gràcies al seu instal·lador.

També té com a característica el respecte de Plone cap a les directrius del W3C i els estàndards XHTML i CSS, fent-lo un dels CMS més accessibles d'avui en dia.

Com ja fan alguns altres SGC, el Plone es pot extendre afegint diferents connectors que incorporen funcionalitats a l'aplicació. Està escrit en Zope, però es poden escriure seqüències per a ell en diversos llenguatges estàndards. I, finalment, el Plone és programari lliure, amb tots els avantatges que això suposa.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons