JavaScript Calendar

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Autor: Dynarch.com (http://www.dynarch.com/projects/calendar/)
Traducció: No registrat
Valoració: 4.80 → 
   
Descàrregues: 1091
El DHTML/JavaScript Calendar o Jscalendar és, com el seu nom indica, un calendari que es pot posar tant en una finestra emergent (popup) com incrustada en una pàgina web. La seva utilitat és la de poder escollir amb facilitat i comoditat una data i opcionalment també hora.

Algunes de les seves característiques més destacades són la possibilitat de personalitzar l'aparença mitjançant CSS, navegació per teclat o els consells d'ajuda que es poden fer aparèixer. En l'àmbit de les funcions temporals, per anomenar-les d'alguna manera, trobem que es poden mostrar dies de mesos adjacents, mostrar el número de setmana, canviar quin és el primer dia de la setmana o definir-ne d'especials, a més de permetre la selecció de diversos dies alhora.

En definitiva, un calendari molt complet que satisfà qualsevol necessitat d'entrada de dates amb una aparença agradable i funcional.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.020 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons