Mozilla Firefox

Valoració: 9.19 → 
   
Descàrregues: 3008
El Firefox és un nou navegador gratuït, desenvolupat per l’equip Mozilla. El seu llançament ha significat tota una revolució i és probable que es converteixi en un rival de molt pes de l’Internet Explorer. És un navegador ràpid i complet, amb moltes funcionalitats i possibilitats.

Algunes de les seves característiques, explicades segons el web de mozilla, són:

Blocatge de finestres
Atureu les molestes finestres que s’obren automàticament amb publicitat amb el bloquejador del Firefox.

Navegació amb pestanyes
Podreu veure més d’una pàgina web en una única finestra amb aquesta característica, que us permetrà estalviar temps i espai. Obriu enllaços al fons per a veure’ls quan estigueu llest.

Privacitat i seguretat
Construït pensant en la vostra seguretat, el Firefox manté el teu ordinador segur dels maliciosos “spyware” no carregant controls ActiveX perillosos. Teniu un gran ventall d’opcions de privacitat a la vostra disposició.

Cerca intel·ligent
La cerca de Google és accessible directament des de les barres d’eines, deixant de banda altres eines de cerca.

Actualització instantànea
La integració RSS us permetrà llegir els darrers titulars i llegir les actualitzacions dels vostres llocs web preferits que tingueu sindicats.

S, M, L o XL – És la vostra elecció
El Firefox és el navegador més personalitzable del planeta. Canvieu les barres per afegir nous botons, instal·leu noves extensions que afegeixen noves característiques, afegiu nous temes per navegar amb estil, i useu el sistema de cerca adaptable que us permet cercar en un gran nombre d’enginys de cerca. El Firefox és tan gran o tan petit com vulgueu.

Instal·lació instantànea
Amb només 4,7MB, el Firefox tarda pocs minuts a descarregar-se amb una connexió lenta i segons en una de ràpida. L’instal·lador us permet posar a punt ràpidament el programa, i el sistema de transició us permet importar els vostres paràmetres, com ara les contrasenyes, els preferits i altres dades, de l’Internet Explorer (i altres navegadors), perquè puguis començar a navegar de seguida.

El millor amic del desenvolupador
El Firefox vé amb un conjunt d’eines de desenvolupament, com ara unes consoles potents d’avís-error de Javascript i CSS, i un inspector de documents opcional que us donen informació detallada sobre les vostres pàgines.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu la paraula "cel" a l'inrevés

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons