OpenOffice

Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Gestió

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: OpenOffice (http://www.openoffice.org)
Traducció: Softcatalà (http://www.softcatala.org)
Valoració: 6.40 → 
   
Descàrregues: 904
L'OpenOffice és un potent conjunt de programari d'ofimàtica. És lliure, el que origina també una major llibertat per als usuaris, que el poden obtenir de manera gratuïta, i és aquesta una de les causes de la seva popularització (es calculen uns 16 milions de descàrregues des del llaçament de la versió 1.0). L'altra és sens dubte la seva qualitat, ja que no té res a envejar a altres paquets ofimàtics comercials.

Si esteu usant un altre conjunt de programes, com per exemple, el Microsoft Office, no heu de témer el canvi ja que us trobareu com a casa. Tampoc no tindreu problemes de compatibilitat de fitxers (hi ha convertidors de format). En canvi, començareu a gaudir d'un seguit de beneficis, i també de funcionalitats, que us faran la vida més fàcil.

En concret en aquest joc d'eines s'inclouen els següents programes:

El Writer, el processador de textos, útil per crear tot tipus de documents i informes. Amb totes les característiques que se li puguin presuposar. Podreu escriure tot allò que vulgueu amb el format que desitgeu i afegir-hi imatges o esquemes, entre d'altres.

El Calc és un gestor de fulls de càlcul, i com a tal té les finalitats d'aquests. Introduïu les dades i podreu generar gràfics, fer els càlculs que necessiteu o experimentar amb els anàlisis de dades.

El Draw es convertirà en la vostra eina preferida per fer gràfics o dibuixos, del més senzill al més complicat. Afegiu efectes sorprenents o cerqueu la claredat de la senzillesa: això és la vostra elecció.

Si el que cerqueu és un anàleg al popular Powerpoint, el trobareu en l'Impress, que us permetrà fer la millor presentació multimèdia que us pugueu imaginar. El límit el marqueu vosaltres.

Finalment, també hi trobareu eines de gestió de base de dades, que us permetran cobrir les necessitats més bàsiques en aquesta matèria.

Tot aquest programari, així com documentació relacionada (com ara un tutorial d'instal·lació), ha estat traduït per softcatalà. Podeu anar a la web del seu projecte per trobar una llista de característiques i especificacions d'aquest joc d'eines i les seves successives actualitzacions.

http://www.softcatala.org/projectes/openoffice (OpenOffice en català)

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.007 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons