Menús Microsoft Word 97 / 2000

Ets aquí: Inici » Programari » Comercial » Microsoft

Enllaços de descàrrega

Descarrega
Autor: Microsoft (http://office.microsoft.com)
Traducció: Joper's Web (http://www.jopers.cjb.net)
Valoració: 6.00 → 
   
Descàrregues: 351
TradWordCat és una petita aplicació, que amb el seu poc pes (208 kb) tradueix els menús tan de la barra d'eines com els contextuals del Microsoft Word 97 o 2000 al català.

Les novetats més importants d'aquesta última versió són que s'ha afegit l'autotext en català, s'han acabat de traduir totes les "llacunes" que no estaven traduïdes en la versió anterior. Una altra novetat destacada és que ara es pot aplicar la Traducció en el MS Word en qualsevol idioma (per tant, no està limitat al Word en castellà).

Com en la versió anterior, la Traducció s'instal·la d'una manera ràpida, senzilla i automàtica sense necessitat de gaires coneixements informàtics. En el cas de tenir algun problema també s'hi ha adjuntat un fitxer que s'executa al final de l'instal·lació per poder-los sol·lucionar. En cas de continuar tenint problemes podeu visitar la web de l'autor per més referències.

En definitiva, una aplicació pràctica per als usuaris d'aquest processador de texts, que podran gaudir així d'una interfície més amigable.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

No hi ha encara cap comentari sobre aquest recurs.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons