Kimagure Orange Road - Capítols 1 i 2

Enllaços de descàrrega

Descarrega
Autor: Izumi Matsumoto
Traducció: Txus (http://www.txus.tk)
Valoració: 8.69 → 
   
Descàrregues: 804
Un noi, en Kyosuke, i dues noies, la Madoka i la Hikaru, formen un dels triangles amorosos més famosos de la història de l'anime. Ells són els protagonistes de la mítica "Kimagure Orange Road". Amors d'institut, humor i poders sobrenaturals són la barreja explosiva d'una sèrie amb milers de fans a tot el món.

Aquest manga l'anire traduint i publicant tant als fòrums d'Animelliure com aquí. Espero que us agradi tant el gènere com la traducció.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

tornar temps en rere
per sergi el dissabte, 11 de febrer de 2012 - 16:18
M'agradaria tornar a veure la serie pero no se a on la puc veure si algú em pot ajudar estaré MOLT agraït GRACIES
FALSA ALARMA
per monica el dissabte, 22 de juliol de 2006 - 17:14
demano disculpes a tothom que hagi llegit el text anterior . Efectivament kimagure orange road s'ha acabat pero : QUE PASA AMB LA HIKARU ¿?¿?LA MADOKA S'EN VA A ANGLATERRA?¿¿ sempre queden dubtes pot ser que la serie acabi aixi ¿?¿? i com sabem que passara ¿¿? a les pelicules no se si algu en sap alguna cosa si us plau que escrigui
NO POT SER !
per monica el divendres, 21 de juliol de 2006 - 22:31
han tallat la serie !!ho se perk em vaig llegir el guió ja fa temps i me'l van tenir que portar des de molt lluny pero me'n recordo !NO ES JUST ! PK JO SE EL FINAL PERO TOTS ELS FANS NO !a veure l'albert té raó hem de fer alguna cosa per exemple alguna carta cap a la direccio de programacio del k3!! o alguna cosa per l'estil i aixo de la pelicula tambe L'HAN D'EMITIR !! NOMES ES TROBEN A ITALIA O ALGO AIXI NO SE !! I JO NO SE ITALIA NI MINTERESSA APRRENDRE'L EIII TENIM QUE FER FORÇA!!
visca kimagure
per albert el dilluns, 17 de juliol de 2006 - 20:19
aveure si tenim sort i ens emeten el final!!!!!!! perque estic enganxat a la serie i no em puc desenganxar i aveure si fem campaña i ens emeten tambe la pelicula!!!!!!!!!
I LOVE KIMAGURE ORANGE ROAD
per monica el diumenge, 16 de juliol de 2006 - 15:39
crec que es la millor serie de la història , malauradament algunes vegades no s'ha pogut veure el final per televisió en català . Hem fet molts aplecs del manga KIMAGURE ORANGE on han assistit milers de persones a algunes localitats de Catalunya i potser aixo ha servit perquè emetin el final A VEURE SI TENIM SORT !!! he de dir que no he vist el principi de la serie perquè no sabia de què anava pero m'he convertit en una fanàtica de la serie i ESTIC EN LA MATEIXA SITUACIÓ I OCUPO EL LLOC DE MADOKA !!

Més comentaris »
Kimagure a la butxaca
per Hernan Lleida Ruiz el dilluns, 10 de juliol de 2006 - 15:49
Aquesta interessant i divertida serie de manga i anime és digna de veure, i se la recomano ha tots els adolescens que no siguin més rarots que els interns del pere mata. LA serie te un acabat magistral, i el que os volia dir es que si voleu més capitols del manga i de l'anime en trovareu buscant per l'emule i a la seguent web: http://web.animelliure.net/MostrarAnime.php?id_anime=121, de debò que val la pena veureu, a la web també i trovareu 16 capitols del manga. Per cert, m'agradaria aprofitar aquest espai per criticar la tremenda CENSURA que ha patit la serie fins els nostres dies, he vist alguns capitols censurats darrerament i no es poden comparar. saluts.
KIMAGURE ORANGE ROAD
per XIMORRO el divendres, 20 de gener de 2006 - 20:47
ES LA SERIE MAS COMPLETA EN TAMPOCOS CAPITULOS. CUANDO ERA UN ESTUDIANTE DE LOS ULTIMOS CURSOS DE EGB,LO VEIA EN T5 (JHONNY Y SUS AMIGOS) LA SERIE NO ME PODIA GUSTAR MAS, INCLUSO HABIENDO TANTA CENSURA COMO HA HABIDO DE CASI 4 MINUTOS POR CAPITULOS. ESTA SERIE NO ES DEL TODO VALORADA, POR QUE HOY EN DIA MANDA LO SOBRENATURAL (ESPADAS, MONSTRUOS, ETC..). LA SERIE ES ENTRENIDA DEL PRINCIPIO HASTA EL FINAL. LOS PERSONAJES SON MUY BUENOS (MADOKA,KIHOSUKE,HIKARU,ETC..) PERO EN ALGUNOS CAPITULOS LES FALTO EL PUNTO QUE TE HACE ESTAR COMPLETAMENTE PEGADO A LA PANTALLA. HOY A LA EDAD DE 26 AÑOS SIGO VIENDOLA, Y SIGUE LLAMANDOME LA ATENCION, POR QUE LA DISFRUTAS MAS DE ADULTO QUE DE CHAVALIN. YO VEIA MUCHO DRAGON BALL, CHICHO TERREMOTO, PERO LOS VEO AHORA CAPITULOS DE ESTAS SERIES , Y NO CONSIGUEN NI MUCHO MENOS QUE ME GUSTEN IGUAL QUE KIMAGURE . UN SALUDO.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

De quin color és el cel?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.017 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons