Kimagure Orange Road - Capítols 3 i 4

Enllaços de descàrrega

Descarrega
Autor: Izumi Matsumoto
Traducció: Txus (http://www.txus.tk)
Valoració: 8.41 → 
   
Descàrregues: 1199
Un noi, en Kyosuke, i dues noies, la Madoka i la Hikaru, formen un dels triangles amorosos més famosos de la història de l'anime. Ells són els protagonistes de la mítica "Kimagure Orange Road". Amors d'institut, humor i poders sobrenaturals són la barreja explosiva d'una sèrie amb milers de fans a tot el món.

Dos capítols més d'aquest hilarant anime.

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

Kimagure a la butxaca
per hernan2l@hotmail.com el dilluns, 10 de juliol de 2006 - 15:53
Aquesta interessant i divertida serie de manga i anime és digna de veure, i se la recomano ha tots els adolescens que no siguin més rarots que els interns del pere mata. LA serie te un acabat magistral, i el que os volia dir es que si voleu més capitols del manga i de l'anime en trovareu buscant per l'emule i a la seguent web: http://web.animelliure.net/MostrarAnime.php?id_anime=121, de debò que val la pena veureu, a la web també i trovareu 16 capitols del manga. Per cert, m'agradaria aprofitar aquest espai per criticar la tremenda CENSURA que ha patit la serie fins els nostres dies, he vist alguns capitols censurats darrerament i no es poden comparar. Si voleu parlar amb de la serie ho preguntarme on podeu trobar material per descarregar o tendes de barcelona on ho venguin agregueume o escriviume, a mi m'encantaria parlar amb vosaltres d'una serie tan interesant com aquesta.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.016 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons