Navegació


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » Navegació

Recursos i eines per a la navegació i exploració de la xarxa.

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Google ChromeGoogle Chrome19118Mozilla Firefox9.2
Internet Explorer 7Mozilla Firefox10253Barra d'eines de google9.0
SeaMonkeyMozilla9992Avant Browser9.0
Avant BrowserSeaMonkey9473Barra d'eines del Google (anterior)8.5
Barra d'eines de googleK-Meleon9393Mozilla8.0

Recursos d'aquesta secció

L'Avant Browser és un sorprenent navegador amb característiques força interessants. Permet la navegació amb pestanyes, tal com fa el Firefox i a diferència de l'Internet Explorer. Però també disposa de funcions de protecció de la intimitat o d'una seguretat mai vistes en el navegador IE.

Comparteix amb d'altres navegadors avançats característiques com un lector RSS/ATOM integrat, un cercador incorporat personalitzable (que ens permetrà usar els nostres cercadors preferits amb més rapidesa) o un bloquejador de finestres emergents.
Aquesta barra d'eines està dissenyada principalment per a fer una drecera ràpida a la cerca web, però entre d'altres, comprèn un potent boquejador de modestos pop-ups, corrector ortogràfic per a formularis, rànquing de visites de pàgines, traductor de paraules, control de privadesa, gestor d'auto enllaços i moltes eines que potencien la navegació web.
La Barra d'Eines del Google incrementa les possibilitats de trobar informació des d'arreu d'Internet i només triga uns segons a instal·lar-se.
Quan la Barra d'Eines de Google s'ha instal·lat, automàticament apareix amb les barres d'eines d'Internet Explorer. Això vol dir que fàcilment i ràpida pots usar Google per cercar des de qualsevol pàgina web que estiguis visitant, sense tornar a la plana de Google per començar una altra recerca.

La Barra d'Eines de Google està disponible gratuïtament i inclou aquestes característiques:

Cerca amb Google: Accedeix a la tecnologia de recerca de Google des de qualsevol pàgina.
Navegador 3 en 1: és un navegador web basat en l'Explorer, també és un client d'intercanvi de fitxers P2P que utilitza la xarxa de Gnutella i un potent navegador de notícies (les famoses News d'internet).
Programa que administra les descàrregues de fitxers. Permet fer les descàrregues de forma fragmentada i incrementa la velocitat de descàrrega.

Aquí us podeu descarregar el fitxer d'idioma. També podeu descarregar el fitxer de sons (aquest facilitat per en J.V.).

Google Chrome és un navegador dissenyat per fer que l'ús del web sigui més ràpid, fàcil i segur gràcies a un disseny minimalista que desapareix de la vostra vista.

Algunes de les seves característiques són:

  • Un quadre unificat de cerca (barra d'adreces, historial, suggeriments...)
  • Cada cop que obris una pestanya nova, veuràs una mostra dels llocs web i dels motors de cerca més visitats, i també de les pàgines d'interès i de les pestanyes tancades recentment.
  • Pestanyes dinàmiques: pots arrossegar pestanyes fora del navegador per crear finestres noves, per recopilar-ne diverses en una finestra o bé per ordenar-les al teu
    gust.
L'Internet Explorer és el conegut navegador de Microsoft. Aquest pedaç us permetrà posar-lo en català si teniu el Windows XP. Per a usuaris del Windows Vista, el que heu de descarregar és el pedaç de català per a Windows Vista.
El K-Meleon és un altre navegador gratuït, per Windows, que funciona amb el motor Gecko (Mozilla). Es diferencia per la seva capacitat de personalització, la velocitat i la poca càrrega que suposa; és un navegador lleuger. A més, és de codi obert, de llicència GNU.

Nota: la versió més recent del navegador és la 0.9, però a la pàgina de descàrregues de traduccions enllaçada la darrera versió en català és la 0.7
El Mozilla és ara mateix un joc d'eines de navegació, que inclouen un potent navegador, un client de correu electrònic avançat, clients d'IRC i de grups de notícies i eines de desenvolupament web i tot en una sola aplicació. És el "germà gran" del Firefox, i el substitut del Netscape.

Per a més informació podeu consultar la pàgina del projecte de softcatalà:

http://www.softcatala.org/projectes/mozilla/#mozilla
El Firefox és un nou navegador gratuït, desenvolupat per l’equip Mozilla. El seu llançament ha significat tota una revolució i és probable que es converteixi en un rival de molt pes de l’Internet Explorer. És un navegador ràpid i complet, amb moltes funcionalitats i possibilitats.

Algunes de les seves característiques, explicades segons el web de mozilla, són:

Blocatge de finestres
Atureu les molestes finestres que s’obren automàticament amb publicitat amb el bloquejador del Firefox.

Navegació amb pestanyes
Podreu veure més d’una pàgina web en una única finestra amb aquesta característica, que us permetrà estalviar temps i espai.
El SeaMonkey és un navegador, gestor de correus electrònics i notícies, client IRC i editor HTML tot en un programa. És l'evolució de l'antic joc d'eines Mozilla, mantingut ara a nivell de comunitat per la intenció de la fundació Mozilla de centrar-se en el Firefox i Thunderbird per separat.

Si premeu a "Descarrega l'original" accedireu a l'instal·lador per la versió de Windows.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.016 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons