Gestió


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuďt » Gestió

Programari útil per desenvolupar tasques de gestió, documents, informes...

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
NvuNotepad++19356Notepad++9.1
Foxit PDF ReaderNotepad216702Nvu8.2
Notepad2Foxit PDF Reader11738Foxit PDF Reader7.7
Notepad++Nvu9716Notepad27.1
OpenOfficeOpenOffice5075OpenOffice6.4

Recursos d'aquesta secció

El programa ha estat dissenyat per a llegir fitxers PDF, que grŕcies a les seves eines fan que llegir un PDF sigui molt senzill, en tots els aspectes.
Nota: El programa és gratuďt perň conté propaganda
El nom ja ho diu tot. El Notepad++ és un bloc de notes (molt) millorat, més funcional i apte per tot tipus d'edició i programació. Disposa de les opcions més útils i agradables dels editors, i suport de colorejat per molts llenguatges de diversa índole (C, Java, HTML, XML, NSIS, SQL, PHP, CSS, Phyton, entre molts d'altres, i amb la possibilitat de definir-ne de nous). Podeu configurar el tabulador, plegar diferents seccions del codi o canviar la codificació. En definitiva, una molt bona opció per la seva lleugeresa i versatilitat, si el bloc de notes tradicional de Windows se us queda una mica curt.
Aquest programa segueix els principis del bloc de notes tradicional dels Windows (rapidesa, simplicitat) perň afegeix algunes opcions útils per programadors, com ara l'aplicació de colors i els esquemes de sintaxi.
L'Nvu és un sistema complet de creació web que us permetrŕ crear de forma senzilla les vostres prňpies pŕgines web, sense necessitat de saber res de programació i amb la facilitat de veure la pŕgina web tal com quedarŕ. Basat originalment en el Mozilla Composer, és l'alternativa esperada als programes més coneguts d'edició web, el Frontpage i el Dreamweaver, ja que és gratuďt, de codi obert i en catalŕ.

Estŕ dissenyat per ser extremadament fŕcil d'utilitzar i permetre aconseguir resultats professionals sense necessitat de ser un expert en HTML, perň també per a aquests usuaris és un bon programa ja que permet intercanviar rŕpidament entre el mode grŕfic i el de codi.
L'OpenOffice és un potent conjunt de programari d'ofimŕtica. És lliure, el que origina també una major llibertat per als usuaris, que el poden obtenir de manera gratuďta, i és aquesta una de les causes de la seva popularització (es calculen uns 16 milions de descŕrregues des del llaçament de la versió 1.0). L'altra és sens dubte la seva qualitat, ja que no té res a envejar a altres paquets ofimŕtics comercials.

Si esteu usant un altre conjunt de programes, com per exemple, el Microsoft Office, no heu de témer el canvi ja que us trobareu com a casa.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pŕgina generada en 0.016 s
Sobre Rescat.net
Llicčncia de Creative Commons