Llengua


Ets aquí: Inici » Programari » De prova » Llengua

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
WordCorrectAra Autotrad9467Ara Autotrad6.3
Ara AutotradWordCorrect8003WordCorrect6.0

Recursos d'aquesta secció

Ara Autotrad, actualment en la versió 2.0, és un programa de traducció automàtica català-castellà. El programa Ara està dissenyat per aconseguir traduccions de gran qualitat amb la màxima comoditat per a l'usuari, en les dues direccions idiomàtiques.

La traducció es fa de forma totalment automàtica. Un cop finalitzat el procés de traducció, el programa presenta a l'operador marcades les qüestions que no han pogut ser resoltes automàticament, ja sigui perquè es tracti d'una paraula que no ha estat reconeguda en la base de dades del programa, o bé perquè es tracti d'una paraula polisèmica, que requereixi una traducció distinta segons quin sigui el context concret en què aparegui.
El WordCorrect és un corrector de català que té funcions d'ortografia, gramàtica, sinònims o barbarismes i que disposa de diversos diccionaris professionals. Un cop instal·lat, podreu corregir directament sobre l'editor respectant el format del document. La correcció es facilita amb un missatge on s'indica el tipus d'errada, possibles alternatives i un enllaç amb l'ajuda gramatical.

La versió de demostració permet fer servir totes les funcions, excepte la de substitució.

Nota: aquest programa ja no s'actualitza ni es manté.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.020 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons