Gravació CD/DVD


Ets aquí: Inici » Programari » De prova » Gravació CD/DVD

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
WinISODUP-DVD10097UltraISO7.7
UltraISOAlcohol 120%8178CloneCD7.5
Daemon ToolsUltraISO8134WinISO7.0
DUP-DVDDaemon Tools8091Alcohol 120%6.5
DVDFab ExpressDVDFab Express7793DUP-DVD5.4

Recursos d'aquesta secció

L'Alcohol 120% és un programa de gravació de cds amb múltiples funcions interessants, ja que combina les possibilitats de gravació CD i DVD amb la característica d'emulació.

L'Alcohol 120% pot crear fins a 31 unitats virtuals CD/DVD-ROM, permetent a l'usuari executar els discs sense necessitat de tenir l'original introduït en una unitat física. Això suposa que podem fer servir els CD o DVD sense necessitat de cercar-los, obrir la unitat i introduïr-los, i a més, la velocitat a la qual els podrem fer servir és 200 vegades la d'algunes unitats lectores.
El CloneCD és l'eina ideal per fer còpies de seguretat de la vostra música o de CDs de dades, sense importar si estan protegits o no. Aquest programa és capaç de copiar gairebé qualsevol CD en pocs clics de ratolí, gràcies a la seva interfícies simple i intuïtiva.

Des del llançament de la versió 5.0 no només és capaç de copiar CDs sinó tota mena de formats DVD (no així amb pel·lícules protegides).

En definitiva, el CloneCD us permetrà crear còpies 1:1 excel·lents dels vostres discs originals, útils, per exemple, si el cd original no funciona al reproductor del cotxe, ja que la còpia de seguretat que realitzareu sí que ho farà.
El Daemon Tools és un emulador virtual cd/dvd. Es pot descarregar però ha de registrar-se si no és que se'n fa un ús no comercial.

Per a instal·lar la traducció, un cop descarregada s'ha de descomprimir (està en format zip) , extreure el fitxer 1027.dll i copiar-lo a la carpeta "lang" dins de la carpeta on s'hagi instal·lat el Daemon Tools.

A continuació cal obrir el programa, anar a Options->Language->Catalan i ja està. Ja podeu xalar del Daemon Tools en català.
Eina que permet fer còpies de seguretat dels DVDs a CD en format SVCD o VCD.
Programa que serveix per a copiar DVD a VCD i SVCD d'una forma ràpida i senzilla. Només cal copiar els fitxers ct.txt i config a la carpeta nls que trobaràs dins del directori on has instal.lat DVD Cloner,i després executa el programa i selecciona idioma al botó Setup (facilitada per en J.V.). També et pots descarregar la versió 1.98.
Aquest programa serveix per fer gravacions exactes de DVDs sense recomprimir-ne el contigut. Això, és de DVD-5 a DVD-5 o de DVD-9 a DVD-9.
Variant del DVDFab que permet copiar un DVD amb un sol clic. Ràpid i intuïtiu.
Programa que et permet eliminar les proteccions de zona i restriccions d'usuaris dels DVDs per poder-ne fer còpies de seguretat lliurement. A més, amplia la vida del lector de DVD fins a 6 vegades.
Aquest programa té diverses funcions: Editar directament un fitxer ISO; Extreure fitxers i carpetes d'un fitxer ISO; Afegir, esborrar, crear directoris d'un fitxer ISO; Crear un fitxer ISO d'un document del disc dur; Crear imatges CD/DVD des d'un lector mantenint la informació d'arrencada; i moltes altres funcions.... Té una interfície molt intuitiva.
El WinISO és un programa per a la gravació de discs compactes. Pot convertir BIN a ISO o extreure, editar i crear fitxers ISO directament, entre d'altres. Cal substituir el fitxer que descarregueu pel que trobareu a la carpeta on vareu instal·lar el WinIso.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons