Jocs


Ets aquí: Inici » Entreteniment » Jocs

Tot tipus de videojocs en català

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
SoldatButiNET22515Age of Empires II8.8
ButiNETLa Gran Castanya15210La Gran Castanya8.1
La Gran CastanyaStar Wars Battle for Naboo14515Tzar7.9
TzarJocsweb13701Fritz 87.4
Star Wars RacerStar Wars Racer12257Jocsweb7.2

Recursos d'aquesta secció

Popular joc de la casa Microsoft d'estratègia basat en la simulació històrica. Dins de l'arxiu hi trobareu un fitxer amb les instruccions d'instal·lació dels fitxers d'idioma.
ButiNET és el joc de la botifarra per Internet. Així, es pot jugar a aquest tradicional joc de cartes sense moure's de casa, contra persones o contra robots, amb la possibilitat de xatejar amb els altres jugadors. A més, a la web s'hi pot trobar tot tipus d'informació sobre aquest joc, amb manuals o informació sobre campionats.

Per jugar-hi, és tan fàcil com registrar el nostre nom d'usuari, descarregar i instal·lar el programa i connectar-se al servidor de joc. Un cop fet això ja podrem començar a xatejar i jugar.
Un dels millors jocs d'escacs. Aquí us podeu descarregar el Manual en català. En la compra del joc ja hi ha l'opció d'escollir el català des de l'inici.
Jocsweb és el web on trobar jocs flash en català, ja siguin fets originalment o traduïts. Omple un buit històric del mercat cultural català, els jocs, en particular d'ordinador, i ho fa de forma gratuïta i sense ni tan sols publicitat. En el seu ampli catàleg compta amb títols de tots els gèneres, des de jocs per als menuts fins a d'altres per pensar, d'habilitat i estratègia, d'arcade o d'esports. A més, a banda de jugar en línia, també es poden descarregar els jocs.
Es tracta d'una aventura gràfica de les de tota la vida, estil Monkey Island.
Beaches, un jove barceloní, ha quedat amb els seus amics a Poblenou amb l'objectiu beure Absenta fins a rebentar. L'inconvenient serà que acabarà en un hospital sense recordar res.

És una ISO per a cremar amb NERO que ocupa 160 megas.
El Soldat és un joc molt adictiu i ja famós a la xarxa de divertida i frenètica acció pura i dura.
Recomanat pels que disfruten matant amb el jocs de primera persona com unreal tournament, counterstrike i quake 3 arena. Això sí, està en 2 dimensions.
Cal descomprimir el catala.txt en el directori
C:/Soldat/Txt/Languages
Després cal anar al programa Setup del menu Soldat del windows i anar a la pestanya More i seleccionar del menu de llengues el catala.txt, premer change i despres Guardar i sortir.
Enviat per Voldemort
Pedaç traductor del joc Star Wars Battle for Naboo. A l'interior de l'arxiu rar hi trobareu les instruccions per a reemplaçar els fitxers d'idioma.
Pedaç traductor del joc Star Wars Racer. A l'interior de l'arxiu rar hi trobareu les instruccions per a reemplaçar els fitxers d'idioma. Per a més informació del joc visiteu el web de l'autor.
El Tzar és un joc de l'estil Age of Empires, on has d'anar creant la teva civilització i lluitar contra enemics. En les campanyes has d'anar resolent una sèrie d'objectius i se't van afegint problemes suplementaris, de manera que un cop aconseguits aquests objectius de l'escenari passes al següent en el mode campanya.

De moment no he pogut traduir el joc en si, però el que he pogut traduir amb l'editor de campanyes són aquestes dues campanyes. Prement el botó de descarregar l'original podreu baixar-vos la campanya "El Poder de la Corona", mentre que al de la traducció trobareu l'"Imperi de Gengis Khan".

El que he traduït són els diàlegs dels personatges i les instruccions i objectius de cada escenari de les dues campanyes.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.015 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons