Macromedia


Ets aquí: Inici » Programari » Comercial » Macromedia

Pedaços per al programari d'aquesta empresa

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Macromedia Fireworks MX 2004 (Beta de traducció)Macromedia Fireworks MX 2004 (Beta de traducció)6782Macromedia Flash MX8.0
Macromedia Freehand 10Macromedia Freehand 105060Macromedia Freehand 107.5
Macromedia Flash MXMacromedia Flash MX4710Macromedia Fireworks MX 2004 (Beta de traducció)5.4

Recursos d'aquesta secció

El Macromedia fireworks MX 2004 és un excel·lent editor d’imatge, generalment PNG, i inclou la possibilitat de fer active gif, i gràfics web. En un principi és dissenyat per a crear botons, menús i altres gràfics web, però al final gràcies a la seva gran qualitat i evolució, s’ha convertit en un gran editor d’imatge. Inclou diversos filtres, que fan un disseny gràfic molt més complert. També inclou les possibilitats d'animació, i exportació a .SWF. En general, és senzill d’usar, però es pot arribar a un gran nivell.
Nota: El programa no és absolutament en català. Només estan en català els menús i les propietats.
Programa per a realitzar animacions. Molt útil per a fer menús per a pàgines web i presentacions. Només cal executar el fitxer i aquest s'instal·larà a la carpeta especificada.
Programa per a la digitalització de figures, imatges, mapes,.... Molt senzill d'utilitzar i dòna una gran varietat d'eines.. S'ha de desar a la mateixa carpeta que trobareu el fitxer amb el mateix nom i reemplaçar-lo.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.015 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons