Aplicacions web


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » Aplicacions web

Tot tipus d'aplicacions web, com ara CMS (Sistemes de gestió de continguts), fòrums, mòduls...

Subseccions:

Fòrums
Blocs
Wiki
Sistemes de gestió de continguts
Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Idioma Català per a Joomla 1.6Idioma Català per a Joomla 1.6216669Mambo9.0
Blog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"Joomla!24396Websitebaker9.0
PloneWebsitebaker24259Blog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"9.0
WebCalendarphpBB Plus22032phpMyAdmin8.3
phpwcmsPostNuke 0.750-RC321425Joomla!8.2

Recursos d'aquesta secció

L'Advanced Poll és un sistema d'enquestes preparat per a poder ser inclòs i adaptat als vostres webs. Disposa d'una eina d'administració que simplifica la gestió de les enquestes, i té moltes possibilitats, entre les quals: diverses enquestes a la vegada, plantilles, registre d'informació de votants, comentaris o protecció contra intents de vot repetits.

L'únic requeriment real per a usar Advanced Poll és el PHP, ja que pot funcionar tant amb bases de dades mySQL com amb fitxers simples de text.
El BBclone és un comptador web força complet escrit en PHP que proporciona informació detallada dels visitants del vostre web (navegador, IP, etc.). Disposa d'una interfície agradable i és força configurable (consulteu el seu web per veure exemples de configuració i instal·lació).
Coppermine és una galeria d'imatges completament equipada amb totes les opcions imaginables, i per a una gran quantitat de finalitats, escrita en PHP usant les llibreries GD o ImageMagick sota un fons MySQL. A més d'imatges, les últimes versions permeten organitzar també fitxers de vídeo, àudio o flash.
Gallery és un SGC de tipus gràfic, al més pur estil MyEgallery, però amb l'avantatge, de que pot anar sol, dins de PHP-Nuke, PostNuke, o phpBB i sense gaire complicació. I, per suposat: en català
L'HTMLArea és un editor en línia gratuït i molt personalitzable. Probablement l'haureu ja usat en algun web ja que és fàcil d'incorporar, i proporciona una interfície d'edició "típica", amb diferents botons per no haver d'escriure ni veure HTML, tot i que també es pot editar en aquest mode. Disposa de menús contextuals i opcions potents de creació de taules. Està dissenyat pensant en IE i Mozilla.
El Mailman és una aplicació sota GNU per gestionar llistes de correu. S'integra a la web i té una interfície senzilla, és fàcil de fer servir, administrar o consultar. Té moltes possibilitats, com ara filtres de correu brossa, enmagatzematge o enviament de resums. Està escrit en Phyton i C.
L'Orca Ringmaker vos permet tenir una anella web amb totes les opcions habituals d'aquests sistemes d'enllaç, fent servir PHP i MySQL. És fàcil d'usar i alhora molt potent i sòlid.
Versió en Català del pafileDB 3.1
El phpMyAdmin és una eina escrita en PHP amb llicència GPL útil per l'administració de les bases de dades MySQL en un entorn web.

Actualment, pot crear i eliminar bases de dades, crear, esborrar i alterar taules, eliminar, editar i afegir camps, executar qualsevol sentència SQL, treballar amb claus als camps, fer servir privilegis o exportar les dades en diversos formats, i és disponible en 47 idiomes.

La distribució oficial ja els inclou, així que per usar el català simplement s'ha de seleccionar a la pestanya d'idiomes.
El WebCalendar és una aplicació PHP que tant pot servir per mantenir un calendari o agenda per a un usuari com per a tot un grup d'usuaris (públicament o en una intranet). També es pot configurar com una agenda d'actes i permet enviar notificacions per correu als participants d'un acte. O convertir-lo en un calendari visible per als visitants. Necessita MySQL, PostgreSQL, Oracle, DB2, Interbase, MS SQL Server, o ODBC.

Permet compartir la vostra agenda amb iCalendar, vCalendar, pilot-datebook CSV (Palm Pilot) i install-datebook (Palm Pilot), amb les corresponents opcions per a exportar i importar.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons