Internet


Ets aquí: Inici » Programari » De prova » Internet

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Outpost FirewallOpera 8.012753Opera 8.06.7
Opera 8.0Outpost Firewall11104Opera5.0
Golden FTP ServerGolden FTP Server10511mIRC5.0
mIRCOpera8066Outpost Firewall5.0
Hash-2-PeerHash-2-Peer7867Hash-2-PeerSense vots registrats

Recursos d'aquesta secció

FTP personal que funciona sota Windows, s'inicia amb el Windows i et permet triar fàcilment els fitxers a compartir.
Programa que genera enllaços de l'eMule o l'eDonkey, permet tenir actualitzada una pàgina amb aquest tipus d'enllaços, etc.
El mIRC és un client d'IRC per Windows, altament configurable i amb una interfície agradable, cosa que l'ha convertit en el més popular. A més, al llarg de la seva existència se n'ha simplificat l'ús de manera que pugui ser accessible per a tothom. De fet, recentment ha celebrat el desè aniversari del seu desenvolupament, així que és un dels programes més veterans de la xarxa.

Pàgina del projecte de traducció: http://www.softcatala.org/projectes/mirc/
L'Opera és un versàtil navegador, ràpid i fàcil d'utilitzar, que inclou un gestor de contrasenyes (Vareta), un gestor de correu i grups de discussió (M2), i noves característiques com botons d'avanç ràpid, rebobinatge, notes, etc.

Inclou la interfície de documents múltiples, gestos del ratolí, dreceres de teclat, cerca i traducció integrades, zoom, i moltes altres característiques més.

També us permet l'ús de CSS, Java (mitjançant el connector Sun Java), JavaScript SSL (128 bits), TLS (Transaction Layer Security)...
L'Opera és un potentíssim navegador amb alta velocitat, xat, moltes aparences amb combinacions diferents de colors, correu electrònic, opcions de cerca, administrador de contactes, notes, enllaços, historial, navegació en diferents pestanyes, etc. Com l'Azureus funciona també amb el sun Java, però no es necessari del tot. Es pot tenir perfectament l'Opera sense tenir el sun Java plugin. Sens dubte, és un dels millors navegadors que hi ha ara.
La nova versió és molt més lleugera, i conté un bloquejador d'elements emergens, com finestres, o fitxers no esperats...
El tallafocs Outpost d'Agnitum us proporciona defensa contra intents d'infiltrar-se al vostre ordinador. Aquest programa detectarà i bloquejarà atacs de pirates, protegirà la privacitat del vostre ordinador i controlarà l'accés a Internet per part de les aplicacions, és a dir les feines de tot tallafocs. A més, podreu configurar-lo per suprimir finestres emergents i així augmentar la velocitat de navegació, entre d'altres possibilitats. La versió de prova us permetrà fer servir el programa durant 30 dies.

Nota: Aquesta traducció només serveix per la versió 2.0, si la vostra versió del tallafocs és superior no funcionarà.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.017 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons