P2P


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » P2P

Programes d'igual a igual

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
ShareazaShareaza37203Shareaza8.0
BitCometeMule12313Ares7.2
AresPeer2Mail10703BitComet7.0
eXeem LiteeXeem Lite10496eMule6.9
eDonkeyeDonkey10431Peer2Mail5.0

Recursos d'aquesta secció

L’Ares és un gran programa en les tasques d’intercanvi de fitxers en el sistema peer-to-peer. En ell destaca la llibertat de publicitat, i la velocitat i regularitat de baixada de fitxers. Per a desar fitxers el programa conté uns filtres d’àudio, vídeo, documents, imatges, programari i altres. Conté també un xat, i un navegador.
El BitComet és un programa p2p gratuït compatible amb Bittorrent. És un client ràpid, fàcil d'usar, net i potent que suporta algunes característiques interessants i que gràcies a la seva optimització intel·ligent en la connexió i control de transferències pot proveir un rendiment més elevat que altres clients Bittorrent habituals.

El paquet català ja va inclòs a la descàrrega enllaçada, i us sortirà automàticament si és l'idioma en què teniu configurat el windows.
L'eDonkey o eDonkey2000 és el precursor de l'eMule en termes de P2P, però continua utilitzant-se (ara també amb la nomenclatura Overnet). La versió enllaçada és la 6.0. El fitxer està comprimit amb el winrar. S'ha de desar a la mateixa carpeta que trobareu el fitxer amb el mateix nom i reemplaçar-lo.
Popular programa de descàrrega de fitxers del tipus punt a punt.

El programa d'instal·lació original ja inclou una traducció al català, la que s'ofereix aquí com a pedaç és una versió alternativa que s'ha de descomprimir al directori 'lang' de l'eMule.
Programa P2P que millora els clients de BitTorrent tradicionals eliminant-ne el "tracker". Funciona tant amb fitxers .torrent com amb fitxer .exeem.
Nou programa d'intercanvi de fitxer mitjançant el correu. Ràpid i eficaç.
Shareaza és un client P2P de Windows que et permet descarregar qualsevol tipus d'arxiu trobat en xarxes populars de P2P. Shareaza és gratuït, i no conté cap tipus de programari espia.

Disposa de característiques que el fan únic en el seu camp, i per a molts usuaris, el millor programa P2P, com ara la possibilitat de valorar els fitxers (i poder saber quins són falsos) o la capacitat d'utilitzar no una, sinó 4 xarxes P2P diferents, en les que podem cercar i descarregar el que busquem.
<
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.011 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons