So


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » So

Programes destinats principalment a la reproducció, edició o gravació de so o música.

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Quintessential PlayerEncore14813Audacity8.1
AudacityAudacity12096Quintessential Player7.7
EncoreQuintessential Player7275Winamp7.2
WinampMP3gain5371Encore7.2
MP3gainWinamp5321MP3gainSense vots registrats

Recursos d'aquesta secció

L'Audacity és un programa d'edició d'àudio. Permet enregistrar sons, reproduir-los, importar o exportar fitxers dels formats més comuns (com ara wav, mp3, ogg, o aiff), i moltes coses més. Podeu fer-lo servir per editar amb facilitat els vostres sons, emprant les eines de retallar, copiar i enganxar, barrejar pistes o aplicar efectes als vostres enregistraments. També té un editor integrat de l'envolupant d'amplitud, un espectrograma totalment configurable i una finestra d'anàlisi de freqüències per aplicacions d'anàlisi d'àudio.
Programa d’edició de partitures. Actualment en la versió 4.5.5. També us podeu descarregar el programa Noteworthy 1.75b des de la pàgina BEC WEB. (Programes facilitats per en J.V.).
MP3Gain analitza fitxers mp3 per determinar el tipus de nivell de soroll que capta l'oïda humana. El programa ajusta després els fitxers mp3 perquè tinguin el mateix nivell sense perdre qualitat. Aquí podeu trobar fitxer d'ajuda. Si cliqueu a l'icona de descàrrega del programa podeu trobar la versió en català, inclosa al paquet (traduït per X.C.).
El Quintessential Player és un reproductor compacte, lleuger, ràpid, ampliable i personalitzable. Amb la rapidesa del Winamp 2 però amb més funcions que el 5, aquest programa proporciona una bona experiència en la reproducció que segurament no us deixarà indiferents.

El programa ja té des de fa un temps un pedaç per traduir-lo al català, del localitzador esmentat. Rescat.net ha adaptat aquesta traducció per fer-la més propera als criteris de Softcatalà i l'ha ampliat amb la traducció de diversos connectors.

Connectors d'interès:
  • Enhancer 0.17 - És un connector de millora del so que farà que la música soni molt millor.
El Winamp és un reproductor musical molt estès gràcies a Internet, però la seva fama també se l'ha guanyat per la seva funcionalitat i versatilitat.

Reprodueix discs, MP3 i molts altres formats d'àudio, té un complet equalitzador per als més professionals i disposa de moltes opcions de personalització (des de l'aspecte fins a la mida de la finestra).
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.016 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons