Fòrums


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » Aplicacions web » Fòrums

Aplicacions web la finalitat principal de les quals sigui implementar fòrums.

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Orca ForumphpBB8581phpBB8.0
miniBBminiBB6241Orca Forum6.4
SMFOrca Forum5351PunbbSense vots registrats
PunbbSMF4305SMFSense vots registrats
phpBBPunbb4133miniBBSense vots registrats

Recursos d'aquesta secció

miniBB és un fòrum de discussió PHP de codi obert en format pla (no en format d'arbre), escrit en PHP usant MySQL o algun altra base de dades compatible amb PHP. No és del tipus conegut com a "simplement un altre tauler de discussió", ja que els desenvolupadors no tenen en ment afegir-hi totes les opcions possibles que pot oferir un fòrum, sinó més bé al contrari, mantenir un programari de fòrum lleuger amb unes opcions generals i senzill.
L'Orca Forum és un tauler de discussió molt senzill i gratuït, que es pot integrar directament amb el vostre disseny actual, o usar el seu propi. Tot i ser un programa força simple, amb estructura d'arbre, té suport per a avatars, notificació per correu, i un codi derivat del famós BBcode. Amb un disseny similar al d'un grup de notícies, també inclou funció de cerca, i diversos modes d'ordenat els missatges.
El phpBB és un paquet de fòrums web gratuït molt potent, configurable, adaptable però al mateix temps senzill de configurar i fer servir. Es pot utilitzar amb la majoria de servidors de bases de dades.

Algunes de les característiques més importants són:

  • Suport dels servidors de bases de dades més populars (MySQL, MsSQL, PostgreSQL o Access/ODBC).

  • Fòrums i missatges sense límit de nombre.

  • Interfaç en múltiples idiomes.

  • Fòrums privats o públics.

  • Potent utilitat de cerca.

  • Sistema de missatgeria privada.

  • Personalització completa gràcies a les plantilles i estils.A més, com que és de codi obert, si necessiteu alguna funció addicional podeu cercar-la a les nombroses comunitats de "mods" (modificacions) existents, o fins i tot fer-la vosaltres directament i posar-la a disposició de la resta.

Nota: el pedaç tradueix el fòrum, però no l'estil per defecte (subSilver).
El PunBB és un gestor de fòrums escrit en PHP i alliberat sota GNU. La seva característica principal és que intenta ser més ràpid i més lleuger que les altres opcions disponibles. Així doncs, no espereu opcions úniques, sinó temps de càrrega bons i pàgines senzilles però vàlides.

Pot funcionar amb mySQL, PostgreSQL o SQLite.
El Simple Machines és un sistema de gestió de fòrum dissenyat per tenir un bon aspecte gràfic però no consumir massa recursos. A més, és d'instal·lació ràpida i fàcil, s'hi poden afegir modificacions i és àmpliament personalitzable gràcies al seu sistema de plantilles. Disposa a més d'opcions no sempre habituals, com la exportació dels temes per facilitar la integració dins un web (mostrar últims fils del fòrum, etc.)
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.022 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons