Gratuït


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït

Programari sota qualsevol llicència, però de distribució gratuïta

Subseccions:

Internet
Gestió
Llengua
Imatge i vídeo
Utilitats
Sistemes operatius
So
Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Idioma Català per a Joomla 1.6Idioma Català per a Joomla 1.6216669ATCalc10.0
Blog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"MSN Messenger 7.567977BeOS9.6
VirtualBoxMSN Messenger 750009Flexible Renamer9.5
LightningShareaza40089Mozilla Firefox9.2
Mozilla SunbirdAd-Aware SE33128SmartFTP9.1

Recursos d'aquesta secció

L'Ad-Aware està dissenyat per proveir protecció davant de coneguts recolectors de dades, publicitat agressiva, paràsits, programes espia, alguns cavalls de troia, marcadors, segrestadors de navegador i components de rastreig.

Per traduir l'Ad-Aware 6 instal·leu-vos el paquet d'idiomes d'aquest programa, en el qual va inclòs el català. El podeu descarregar clicant sobre la icona de pedaç. Un cop instal·lat trobareu el català a la llista d'idiomes (Settings->General->Language File).

Tingueu ...(més)
Traducció de la nova versió d'aquest popular detector de programes espia i de publicitat. L'Ad-Aware està dissenyat per oferir protecció davant de coneguts recolectors de dades, publicitat agressiva, paràsits, programes espia, alguns cavalls de troia, marcadors, segrestadors de navegador i components de rastreig. És útil doncs per netejar el vostre ordinador de tot aquest programari malvat que fàcilment es genera a través de la navegació d'Internet, sobretot mitjançant navegadors poc segurs com l'Internet Explorer.

Amb el llançament d'aquesta versió, també s'han introduït novetats respecte la llicència.
Calculadora científica i gràfica amb entorn de programació
Programa de lliure distribució i codi obert.

Destinataris

Per qui no es vulgui complicar la vida, li permet veure els números que ha anat introduint i obtenint (i així repassar-los) i veure (i copiar) el seguit de resultats obtinguts. Permet amagar allò que no interessi i utilitzar sols el mínim, ocupant un petit espai en pantalla. Disposa d’una curiosa calculadora temporal.

A estudiants i professionals que vulguin una calculadora molt potent i versàtil, amb programació (estructurada, estil pascal), amb possibilitat de representar equacions, dibuixos, etc.<
Pràctica eina per gestionar vídeos: fes còpies de seguretat dels teus DVDs, divideix, uneix, etc. tot tipus de vídeos.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons