Blocs


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » Aplicacions web » Blocs

Sistemes de gestió i creació de blocs

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Blog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"Geeklog7906Blog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"9.0
WordPressNucleus CMS6568Geeklog7.5
Nucleus CMSWordPress5828Nucleus CMS5.0
GeeklogBlog dels fans de la novel·la d'humor: Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto"2930WordPress5.0

Recursos d'aquesta secció

Us convido a visitar el Blog de Fans de la novel.la d'humor "Goma de borrar, aventuras y desventuras del chico perfecto", on s'expliquen detalls d'aquesta divertida obra de riure que passa al Empordà dels anys 80.
De la pàgina del projecte de traducció: "El Geeklog és un 'blog', també conegut com a 'Weblog'. Us permet crear la vostra pròpia comunitat virtual, amb administració d'usuaris, enviament d'articles, comentaris, missatgeria, enquestes, calendari, enllaços, i més coses. Funciona sobre diversos sistemes operatius amb PHP4 i MySQL".

A més del Geeklog, se n'han traduït alguns dels seus connectors, disponibles a la mateixa pàgina web. A la pàgina de la traducció hi podreu trobar, a més, una instal·lació on podreu provar in situ aquest SGC, traduït segons els criteris de Softcatalà.
El Nucleus permet portar un o més blocs o llocs de notícies. A més a més permet diversos autors amb diferents permisos per a cada bloc, i combinar els continguts de diversos d'ells en una sola pàgina.

Disposa de la majoria de funcions que es poden voler en un bloc, com la possibilitat de definir categories, sistema de comentaris i fins i tot de karma. A més, té també un sistema de control de publicació, per a poder escriure esbossos i deixar-los reposar abans de publicar-los, o bé indicar que es publiquin en una data concreta.
El WordPress és un dels programes per excel·lència en quant a blocs.
Mencionar algunes de les seves característiques és quedar-se curt, a causa de la gran extensibilitat de què disposa gràcies als connectors. No obstant, algunes de les que inclou són:
  • És lliure

  • Compleix els estàndards W3C

  • Permet tenir pàgines estàtiques

  • El sistema de temes permet canviar de disseny amb un clic

  • Eines de comunicació entre blocs

  • Sistema de comentaris

Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.016 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons