De prova


Ets aquí: Inici » Programari » De prova

Programari en versió de prova, de demostració i similars

Subseccions:

Llengua
Gravació CD/DVD
Internet
Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Mp3tagDUP-DVD14593Guitar Pro9.4
Guitar ProYankee Clipper X14328WinRAR9.0
Outpost FirewallOpera 8.013594UltraISO7.7
ImTOO MPEG EncoderOutpost Firewall12035CloneCD7.5
Opera 8.0Golden FTP Server11471WinISO7.0

Recursos d'aquesta secció

Programa que permet fer GIFs animats per a la web, animacions, etc. des de qualsevol format gràfic de fitxer.
El Guitar Pro és un editor intuïtiu però potent de partitures amb tabulat que permet compondre i escoltar les vostres pròpies peces. És perfecte per a gent que comença a tocar, perquè alhora que s'escolta es pot apreciar gràficament com reproduir aquest so a l'instrument, tant de corda com piano. A més, es pot triar entre la visualització de la partitura amb el tabulat de guitarra i la partitura típica de pentagrama.

Disposa també de l'opció d'importar la partitura des de qualsevol fitxer midi, i es pot exportar a aquest mateix format, a wav o a partitura ascii, a més de la possibilitat d'imprimir.
És un convertidor d'àudio entre una gran varietat de formats. Aquí us posem només els formats més significatius, però si els voleu veure tots visiteu la seva web: MP3, MPEG, MPGA, MPX, MPA, MP1, MPC, MPP, AVI, OGG Vorbis, entre molts d'altres. És programari gratuït.
Traducció al català feta per La vida en català (www.viurecatala.cat.ac)
L'ImTOO MPEG Encoder és un gran conversor de formats de vídeo i àudio. Té un funcionament molt còmode, i a més de poder convertir formats de vídeo i àudio permet extreure el so d'una pista de vídeo. Té una aparença força modificable.
Nota: La demostració comercial només pot convertir pistes de menys de 5 minuts. La versió complerta val 35$.
Aquest programa serveix tant per veure com per editar fàcilment les etiquetes (tags) dels fitxers mp3. Permet canviar i desar la informació a molts fitxers alhora, a més d'opcions com omplir les etiquetes d'uns fitxers a partir de les d'un altre, o desar lletres i imatges dins el mateix fitxer de música. Dóna suport als fitxers amb etiquetes més populars, com els MP3, WMA o OGG.

Disposa de dues versions en català, una en valencià i una en registre estàndard. Totes dues s'instal·len automàticament en instal·lar el programa.
Aplicació que permet gestionar el teu mòbil Siemens: afegir logos, melodies, copiar els SMS, organitzar l'agenda, etc.
El WinRAR és un programa que serveix per crear arxius comprimits que contenen altres fitxers dins seu, però el resultant té una mida inferior a la dels fitxers per separat.

Pot llegir múltiples formats d'arxius de compressió, així que no us caldran altres programes, cosa que us facilitarà molt aquesta tasca.

També es pot integrar al menú contextual de Windows per fer més ràpid el seu ús. Si premeu el botó dret del ratolí veureu un seguit d'opcions que pot fer el programa. Tot un luxe.
Porta-retalls amb capacitats avançades, permet tenir diferents retalls emmagatzemats en memòria.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons