Tutorials


Ets aquí: Inici » Documents » Tutorials

Guies i documents explicatius sobre qualsevol àmbit

Subseccions:

Internet
Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Crea el teu propi web dinàmic en PHPLlista de dominis territorials d'Internet12879Llista de dominis territorials d'Internet9.0
Tutorial despullar persones en Photoshop (2ona part)Manual d'HTML11776Tutorial despullar persones en Photoshop (2ona part)8.8
Despullar persones en PhotoshopCalculadora científica11284Manual d'HTML8.7
Calculadora científicaCrea el teu propi web dinàmic en PHP10559Curs CSS8.5
Llista de dominis territorials d'InternetDespullar persones en Photoshop9950Crea el teu propi web dinàmic en PHP8.3

Recursos d'aquesta secció

Calculadora científica disponible en la mateixa web juntament amb el seu manual d'ús. Feta en Java, podrem realitzar amb ella qualsevol càlcul simple i experimentar amb les diferentes funcions incorporades, com les trigonomètriques, logarítmiques o lògiques, entre d'altres. A més a més, però, podrem visualitzar les funcions gràcies a l'àrea de dibuix que incorpora.
A Tutoricat hem fet aquest tutorial que us ensenyarà, completament des de zero, a crear el vostre propi web dinàmic en el llenguatge PHP. Començarem aconseguint l'allotjament, i acabarem tocant els detalls del nostre web. Per a fer això utilitzarem un SGC que podem trobar a Tutoricat, el Joomla!, i que és molt personalitzable.
Aquest tutorial us ensenyarà a treure roba en el photoshop. És un tutorial que dona un bon resultat, i us ensenya a usar el "Clone Stamp Tool", una de les eines més usades en photoshop, en aquests temes.
Les instruccions Linux/UNIX més comunes per a gestió de fitxers, directoris i del sistema en general. També inclou una referència d'instruccions Linux i el seu equivalent DOS.
El manual de traducció de programes explica com traduïr programes usant el programa en català Resource hacker.
Aquest tutorial explica, pas a pas, tot el procediment per construir una xarxa domèstica en el sistema operatiu windows, amb diferents configuracions. Feu clic a l'icona de la descàrrega per accedir-hi.
Continuació en certa manera del tutorial de creació de xarxa domèstica, en aquest cas s'explica el muntatge i configuració pas a pas d'una xarxa sense fils, útil si volem connectar un portàtil o bé si tenim massa barreres arquitectòniques com per construir una xarxa amb fils.
Aquest document és una referència de totes les possibles tecles ràpides de windows xp. Un mètode abreujat de teclat, tecla ràpida o drecera és una combinació de tecles que, pitjades alhora en un context determinat, produeixen un efecte concret. Per exemple, la coneguda ctrl+z (desfer).

Les dreceres de teclat proporcionen un mètode ràpid i eficaç de realitzar accions sense haver-nos de desplaçar a utilitzar el ratolí. En el document, es distribueixen segons context i teclat; en concret, tenim ...(més)
Aquest tutorial (creat per Sof) és la continuació del altre que va tenir tant d'èxit. Aquí, arribarem a despullar fins a deixar en sostenidors, usant el dogde i el burn tool.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons