Messenger Plus!

Enllaços de descàrrega

Original Descarrega
Descarrega
Autor: Patchou (traducció catalana: Nus, KeyStorm, Tarry, Josep M.) (http://www.msgplus.net/)
Traducció: Tarry (http://www.msgplus.net/global.php?lang=ca)
Valoració: 8.13 → 
   
Descàrregues: 2236

Gràcies per ajudar-nos a millorar el web i a mantenir-ne un bon nivell de qualitat. Si us plau, omple el formulari de sota per tal que puguem esmenar ràpidament el problema.

Correu electrònic
Tipus d'error
Descripció de l'error

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Quant són dos més tres?

Resposta

Comentaris

Sobre el programa patrocinador
per Tarry el dimecres, 11 de gener de 2006 - 22:15
Salut, Veig que aquí ja ha sortit la discussió típica sobre si el patrocinador s'instal·la sol, si és spyware i no adware, etc. Cal aclarir un parell (o tres) de coses: 1. El programa de patrocini, que NO s'instal·la si es selecciona la opció corresponent, NO és spyware sinó adware. Per requeriments personals d'en Patchou, no surten anuncis pornogràfics (ja que el Messenger és una eina que fan servir molts menors d'edat). 2. Alguns programes Anti-Spyware i Antivirus reconeixen el Messenger Plus! tot i haver-lo instal·lat sense el patrocinador. Això és perquè si tens el Messenger Plus! ets susceptible de tenir adware (ja que així ho ofereix la instal·lació), però no té per què ser així. El cas més curiós és el del Microsoft Anti-Spyware (MSAS). Al principi no deixava executar la instal·lació del Messenger Plus! si no s'omitien manualment els filtres, detectava el Plus! com a programa maliciós tot i no haver instal·lat l'espònsor, etc. En les darreres versions del MSAS això ha canviat radicalment (demostrant així que el Messenger Plus! en si és un programa inofensiu), i ara tan sols surt una petita advertència. 3. Si s'instal·la el patrocinador per allò de no llegir el que instal·lem, mitjançant l'eina de desinstal·lació del Messenger Plus! es pot eliminar NOMÉS el programa de patrocini, de tal manera que el Messenger Plus! queda intacte i no hi ha ni rastre del programa de patrocini (després de reiniciar l'ordinador). Crec que feia falta aclarir això, ja que si no algú es pot endur una mala imatge que no correspon en cap cas amb el producte.
L' Msn Plus segueix essent perillòs
per McCagumtot el divendres, 09 de desembre de 2005 - 03:16
Vaig instal.lar el Messenger Plus, sense acceptar el patrocinador (adware perillòs de reconeguda fama mundial). L'Anti-Spyware va detectar una bestiola i vaig desinstal.lar el programa. Després l'Spybot em va detectar 2 canvis de registre perillosos generats pel programet dels coll..s. Aneu amb compte perquè aquests de Patchou no són aigua clara. Aquest bestiar pot cardar el sistema.

Afegiu un comentari »
Autor
Títol
Text

Respon la següent pregunta per comprovar que no ets una màquina:

Escriu les dues primeres lletres de la paraula "moble"

Resposta
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.029 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons