Missatgeria


Ets aquí: Inici » Programari » Gratuït » Internet » Missatgeria

Clients de missatgeria

Els més recentsEls més visitatsEls més populars
Windows Live MessengerMSN Messenger 7.567009Google Talk9.0
MSN Messenger 7.5MSN Messenger 748575Messenger Plus!8.1
Sons per al Messenger Plus!Gaim21791Amsn8.0
Google TalkMessenger Plus!18346Sons per al Messenger Plus!7.9
IRcap Beta 8Amsn16687Gaim7.7

Recursos d'aquesta secció

AMSN és l'acrònim d'"Alvaro's Messenger", o també de "Another MSN messenger clone" (un altre clon del MSN messenger). I es tracta d'exactament això, un clon del MSN multilingüe i multiplataforma. Inclou totes les característiques bàsiques del programa de microsoft i en té un aspecte molt semblant, així que és una bona alternativa si el primer us falla o si simplement esteu en un sistema operatiu que no és Windows, com GNU/Linux.

La versió enllaçada directament és la de windows. Per descarregar-ne una altra, aneu a la web del programa.
El Gaim és un client de missatgeria instantània. Funciona en totes les plataformes i és compatible amb les xarxes AIM i ICQ (protocol Oscar), MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, GroupWise Messenger, i xarxes Zephyr.

Permet entrar a diferents comptes de diferents xarxes simultàniament i incorpora la majoria de funcions d'altres clients de xarxes.
Versió 1.0.0.91 del Google Talk. Es tracta d'una traducció no oficial.

El Google Talk us permetrà afegir a la missatgeria tradicional amb text la possibilitat de parlar i sentir als vostres contactes de manera gratuïta. Per a fer-lo servir n'hi ha prou amb descarregar-lo i disposar d'un compte Gmail.
L'IRcap és un programa que complementa el mIRC, el popular programa de xat. Li afegeix funcions i en facilita l'ús, incloent una major seguretat.
Messenger Plus! és un afegit per al MSN Messenger de Microsoft, que permet millorar-ne alguns aspectes i afegir-hi opcions noves.

Algunes d'aquestes característiques són:
  • Organització de la llista de contactes: amb opció de reanomenar contactes (noms personalitzats), data d'últma conversa, etc.

  • Optimització de missatges: possibilitat d'enviament de missatges sonors, millores en el format dels missatges (colors, negreta, etc).

  • Contactes a l'escriptori: veieu els vostres contactes talment com si fossin icones a l'escriptori, amb possibilitat de veure'n l'estat i el nom actualitzat.
Client de missatgeria instantània de Microsoft. És gratuït i permet fer moltes altres tasques amb els contactes amb qui parlem, com ara jugar, videoconferència, enviar fitxers i compartir imatges, etc.
Última versió de l'MSN Messenger, que incorpora noves característiques com ara la possibilitat d'afegir emoticones animades, utilitzar "ganyotes" (petites animacions en Flash) i "brunzits" (fer vibrar la finestra de l'altre contacte).
A la web trobareu la darrera versió, ja llançament oficial, tot i que si encara useu la beta o una altra versió anterior també en trobareu la traducció.

Nota: aquesta versió del messenger ja no es fa servir. Si cerqueu traducció per la versió 7.5 del Messenger la podeu trobar aquí: MSN Messenger 7.5
El MSN Messenger 7.5 és la nova versió del famós missatger de Microsoft, que conté les funcions bàsiques que en tenien totes les altres versions (parlar amb altres contactes, varies opcions d’organització de contactes, fàcil manera d’afegir contactes…), però a part d’això té les novetats: es poden posar emoticones animades, ganyotes (animacions flash que es presenten davant la conversa del contacte que les rep), i els brunzits, que fan tremolar la pantalla del contacte a qui li envies, i a diferència del MSN 7, té un inici diferent i formes diferents de comunicació.

Si premeu a "descàrrega de la traducció" podreu baixar-vos el pedaç, que incorpora un instal·lador per tal de facilitar la feina.

Existeix una altra versió alternativa de la traducció del Messenger 7.5, feta per xmetralla.
L'Skype és la nova revolució en comunicació a través de la xarxa. Dels mateixos creadors del KaZaa, aquest programa incorpora la possibilitat de fer trucades a gairebé tot el món, a més d'altres opcions de missatgeria instantànea. Les trucades poden ser a ordinadors, a un altre usuari d'Skype, cas en el qual són gratuïtes, o bé a telèfons fixes o mòbils, cas en què s'han de pagar, però a preus no massa elevats. Així, amb aquest servei, anomenat SkypeOut, és possible trucar a molts països inclòs el nostre per tan sols 1,7 cèntims d'euro el minut.
En exclusiva per al Rescat, un parell de paquets de sons en català per al Messenger plus, un afegit al Messenger que permet, entre d'altres, enviar sons.

Al primer paquet hi trobareu bàsicament sons extrets de sèries d'anime, la majoria força divertits o, si més no, curiosos. El segon paquet conté sons d'allò més diversos, des de Jordi Pujol fins a riures (riures, no obstant, catalans), passant per locutors de ràdio dissortats.

Per instal·lar-los, aneu a la Biblioteca de sons (accessible des del menú Plus de la finestra principal del Messenger), tot seguit cliqueu a "Afegir sons" i, finalment, seleccioneu l'opció "Importa els sons d'un paquet de sons existent".
Segurament el programa de missatgeria més extés, el Windows Live Messenger, nova versió del anteriorment anomenat MSN Messenger.

Algunes de les novetats d'aquesta versió són:

  • Possibilitat d'afegir contactes que usen Yahoo! Messenger
  • Trucades d'ordinador a ordinador
  • Millors converses amb webcam
  • Compartició de carpetes
  • Alertes de Windows Live
<
Programa per a enviar missatges instantanis, que et permet xatejar o bé parlar amb els amics. T'avisa quan estan connectats, i permet establir converses de diverses persones alhora. És l'alternativa al Messenger de Hotmail.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.027 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons