Col·laboreu amb nosaltres!

Rescat.net és un projecte obert a aportacions, i hi ha diverses maneres d'ajudar-nos.

Feu-nos publicitat. Perquè el nostre web pugui resultar útil a més gent, necessitem que tant públic com sigui possible el conegui. I el nostre públic objectiu és la comunitat internauta catalanoparlant. Així doncs, ajudeu-nos a donar-nos a conéixer. Ho podeu fer de moltes maneres, i en diferents situacions. Si teniu web, podeu posar-nos un enllaç, o situar-hi una pastilla o banner de les que es llisten a continuació. Si sabeu d'algú que cerca una traducció, un programa per fer quelcom, o algun recurs en general, doneu-li l'adreça. Si feu traduccions per lliure, podeu indicar als crèdits l'adreça on trobar més recursos.

Ajudeu-nos a millorar. Si veieu algun error, feu servir els formularis habilitats a aquest efecte, o escriviu-nos per correu (rescat a rescat.net).

Formeu part de la comunitat. Si feu quelcom en català, no dubteu a introduir-ho com a recurs. Si no teniu on penjar-ho, parleu amb nosaltres, us podem oferir un lloc. Us promocionarem el vostre treball.

Entreu a formar part de Rescat.net. Som un grup obert de persones amb diferents funcions. Si voleu col·laborar amb nosaltres, sereu benvinguts. Tenim gent que col·labora en els diferents aspectes del web (disseny, continguts, traduccions...), així que si teniu coneixements en algun d'aquests camps i creieu que podeu ajudar, contacteu amb nosaltres.

Bàners i imatges

Si ens voleu enllaçar, podeu utilitzar lliurement qualsevol d'aquests bàners o imatges:Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.014 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons