Qui som

Rescat.net va néixer l'any 2004 com un projecte sense ànim de lucre amb la voluntat de difondre el màxim de continguts possibles en català, simplificant-ne així la tasca de cerca i creant un espai de referència pels internautes catalanoparlants que cerquen recursos en la seva llengua.

Actualment a Rescat.net es pot trobar tot tipus de recursos en català tals com traduccions i localitzacions de programari, documents, còmics, sèries d'animació i articles de premsa o d'opinió, però també notícies i informació referents a noves tecnologies i la Internet catalana.

Rescat.net es construeix amb l'ajuda dels seus usuaris i visitants, per la qual cosa aquests són lliures d'introduïr els seus propis recursos o articles a la web.

Per a contactar amb nosaltres cliqueu ací

Si voleu col·laborar d'alguna forma amb el projecte visiteu aquesta pàgina.Extensions del web

L'equip de codi ha desenvolupat algunes extensions i connectors pel web. En concret, estan disponibles les següents:

  • Font RSS 2.0. Us hi podeu subscriure mitjançant l'enllaç de la imatge amb aquest nom del marge esquerre. Alternativament, l'adreça directa és http://www.rescat.net/rss.

  • Connector Sherlock (Mycroft). Si utilitzeu un navegador de la casa Mozilla, podeu afegir Rescat.net a la barra de cerques ràpides o al vostre llistat de cercadors. Això us permetrà cercar més ràpidament i fàcil informació sobre recursos en català. Incorpora totes les funcionalitats mycroft. Per instal·lar-lo simplement cliqueu aquíLlicència de Creative Commons

Tot el contingut d'aquest lloc web (incloent el text, imatges, fitxers, i qualsevol altre mitjà original), si no s'indica el contrari, és sota una Llicència de Creative Commons.

Els comentaris i aportacions dels usuaris són propietat i responsabilitat d'ells mateixos. Les imatges, textos i mitjans no originals són propietat dels seus autors.

Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.004 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons